Budapesta

Mii dintre voi din întreaga lume au votat pentru Budapesta ca cea mai bună destinație europeană 2019. Capitala Ungariei este numărul unu pe lista dumneavoastră de călătorie.

Rezervați-vă zborul, cazarea și cele mai bune tururi în Budapesta, cum ar fi o croazieră pe Dunăre, o vizită la Castelul Buda sau un tur alternativ de mers pe jos de la Budapesta atât la Buda, cât și la Pest și bucurați-vă de șederea dumneavoastră în cea mai bună destinație din Europa! Un sfat: contul de Instagram riscă să explodeze dacă veți posta toate fotografiile pe

care le veți face!

Citeste si: Toți șoferii trebuie să știe asta! Circulația rutieră va fi închisă pe ambele sensuri într-un pasaj

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Mireasa care a avut nuntă cu peste 350 de persoane, confirmată cu COVID-19

Braga, Portugal

Trei locuri din Europa pe care să le vizitezi
Trei locuri din Europa pe care să le vizitezi

Braga atrage călători din întreaga lume de mii de ani. Braga (1 oră cu trenul de la Porto) este strălucitor, fermecător și plin de viață. Orașul oferă cele mai bune din Portugalia într-o atmosferă prietenoasă și caldă.

Plimbați-vă pe străzile sale comerciale și minunați-vă de frumusețea Catedralei sale gotice. Faceți o pauză romantică în Grădina Santa Barbara sau mergeți pe vârful Bom Jesus do Monte. Chiar și cerul nu pare să fie o limită pentru Braga și locuitorii săi. Indiferent dacă sunteți credincios sau nu, Sanctuarul Maicii Domnului din Sameiro este uimitor de frumos și de inspirat.

Málaga, Spania

Uitați de Barcelona și Madrid anul acesta și mergeți la Málaga! Plimbați-vă pe aleile vechiului centru istoric, umpleți-vă plămânii cu aer proaspăt de mare pe chei, cumpărați pe marinha sau savurați un cocktail pe acoperișul unui bar la modă. Pentru o vedere panoramică a orașului, urcați pe Grande-Roue sau urcați în vârful Castelului Gibralfaro pentru o vedere de 360 ​​de grade a unuia dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Bucurați-vă de o zi de emoții pe „Caminito del Rey”, una dintre cele mai frumoase atracții naturale din provincia Málaga. În cele din urmă, bucurați-vă de un moment de fericire pură într-unul dintre magnificele hamamuri din Málaga.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si