Trenurile de metrou sunt dezinfectate zilnic prin nebulizare 3D

Metrorex arată că trenurile de metrou sunt dezinfectate zilnic prin nebulizare 3D, fiind vaporizat un biocid certificat de Ministerul Sănătăţii, pentru a limita răspândirea coronavirusului.

A.M.S., luni 23 martie 2020 , 20:33

metrou coronvirus
metrou coronvirus
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Metrorex informează că, începând din 22 martie, trenurile de metrou sunt dezinfectate, în fiecare zi, prin intermediul unei proceduri industriale, denumită nebulizare 3D. Astfel, cu ajutorul unui dispozitiv portabil brevetat şi fabricat în România, vagoanele de metrou sunt dezinfectate prin vaporizarea unui biocid certificat de Ministerul Sănătăţii, în interiorul acestora.

  Citeste si: VIDEO | Măsuri extreme în spitale

  "Nebulizarea 3D este una dintre cele mai eficiente forme de dezinfectare a aerului şi a suprafeţelor, deoarece dezinfectantul ajunge nu numai în fiecare colţ al vagonului, ci şi în traseele de ventilaţie a aerului. Aceasta este o măsură suplimentară de prevenţie şi protecţie pentru ca trenurile să fie mai sigure pentru sănătatea publicului călător", spun reprezentanţii Metrorex.

  metrou coronvirus
  metrou coronvirus

  Citeste si: VIDEO | Românii nu iau în serios recomandările autorităților

  Societatea menţionează că încearcă implementarea de soluţii inovatoare de protecţie pentru combaterea coronavirusului, însă face apel la călători să respecte cu stricteţe măsurile de precauţie şi prevenţie comunicate deja de autorităţi.

  Citeste si: Al șaptelea pacient ucis de coronavirus! Este vorba de un bărbat de 65 de ani, internat la Spitalul Universitar București


  Abonează-te pe

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si