Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia: ”Ne așteptăm în orice clipă...”

Sora lui Leo de la Strehaia face declarații șocante despre starea de sănătate a fratelui său. Afaceristul s-ar zbate între viață și moarte.

Author: Diana Bostan joi 19 ianuarie 2023 , 14:58

leo

Leo de la Strehaia

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia s-a înrăutățit, iar rudele acestuia au împânzit spitalul.

Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte

”Prințul țiganilor” a făcut un accident vascular în închisoare, iar de atunci se află internat într-un spital din Capitală.

Citește și: Sora lui Leo de la Strehaia face dezvăluiri șocante despre starea de sănătate a afaceristului: „Nu e cum a fost înainte”

Familia lui Leo de la Strehaia se așteaptă să primească vestea tragică în orice clipă. Deși a respectat indicațiile medicului și este la regim, starea de sănătate a afaceristului nu s-a îmbunătățit.

Ce spune sora afaceristului despre starea lui de sănătate

”Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort.

Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral.

Citește și: Fiul lui Leo de la Strehaia rupe tăcerea! A dezvăluit ce s-a întâmplat în penitenciar, înainte ca tatăl lui să facă accident vascular cerebral: „Ne-a spus: <>”

Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu. E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm... Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim... Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu...”, a declarat, în exclusivitate pentru spynews, sora afaceristului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si