ULUITOR! Cum a reacționat Dincă vineri, dupa ce i s-a prelungit mandatul de arestare cu 30 de zile! Criminalul a stat doar 10 minute în fața magistraților! ”Nu mai avea răbdare”

Gheorghe Dincă a avut un comportament la prelungirea arestului preventiv de săptămâna trecută

Lia Popescu, duminică 17 noiembrie 2019 , 21:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, omul pe care întreaga Românie îl consideră un adevărat monstru, după ce a recunoscut că le-a sechestrat, violat, omorât și ars pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a mai fost reținut încă 30 de zile în arest preventiv. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au luat această decizie, vinerea trecută, astfel că bărbatul va mai rămâne la ”răcoare” până când cazul va fi elucidate.

”Inculpatul Dincă Gheorghe a fost de acord cu prelungirea arestarii preventive aşa cum a fost de acord şi dăţile precedente. Procedura nu a durat mult, până în 10 minute. Practic, ca orice inclupat a stat în boxa acuzatilor si e păzit de garda, de poliție”, a declarat avocatul Claudiu Lascoschi.

Gheorghe Dincă rămâne la pușcărie! ”A dat de înțeles că tot ce a declarat până acum a fost suficient” 

Gheorghe Dincă rămâne la pușcărie, însă ar fi de spus și cum s-a comportat bărbatul în fața anchetatorilor. Astfel, surse de la fața locului susțin că monstrul din Caracal a fost, inițial, calm, și nu a comentat decizia, chiar a fost de acord cu prelungirea măsurii de arestare preventive. După 10 minute, situația s-a schimbat inexplicabil. Bărbatul a început să se enerveze și a spus că nu vrea să râmână la tribunal, și ar fi bine să dus în celulă cât mai repede. ”Nu mai avea răbdare, și a dat de înțeles că tot ce a declarat până acum a fost suficient. Nu părea să își mai dorească să fie cooperant”, au povestit surse din anchetă.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Ce ”figuri” face Gheorghe Dincă în pușcărie! ”Vrea liniște totală în celula-salon” EXCLUSIV

Citeste si: Mesajul șocant trimis de Dincă, tatălui îndoliat. Fiica lui de 19 ani, a murit după ce a dat naștere unei fetițe

Citeste si: După ce a pierdut alegerile, Alexandru Cumpănașu cere arestarea familiei lui Dincă ”Au plâns destul verișorii mei!”

Gheorghe Dincă are numai pretenții în pușcărie

Pe de altă parte, Gheorghe Dincă are un comportament bizar la pușcărie și s-a plâns de colegii de la Jilava. Monstrul din Caracal a început să fie foarte ”prețios” și a amenințat că dacă nu i se vor îndeplini dorințele, el nu va mai colabora deloc cu oamenii legii. ”A cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește în celulă e prea acră”, conform digi24.ro. ”Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat”, a răbufnit și avocatul Tonel Pop, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Criminalul din Caracal nu s-a oprit aici cu pretențiile, ci s-a plâns că nu suportă faptul că cearșafurile nu îi sunt schimbate mai des. Iar ca tacâmul să fie complet, recent, Dincă a spus că îl enervează condițiile din penitenciar ”Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de ”cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”, au dezvăluit surse de la fața locului, care au mai specificat și faptul că bărbatul pare, în ultima perioadă, abătut și fără vlagă!

Foto Inquam/Bogdan Dinescu

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si