Close sidebar
Close sidebar

Un avion cu persoane la bord s-a prăbușit, la zece minute de la decolare. Nu au fost găsiţi supravieţuitori

Un avion de mărfuri s-a prăbușit într-un râu din Alaska! Totul a avut loc la mai puţin de zece minute după decolare.

Stefania Pavel,

Imagine cu avionul prăbușit în Alaska.

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un avion s-a prăbușit într-un râu din Alaska, potrivit autorităților, scrie The Guardian. Două persoane se aflau la bordul avionului Douglas DC-4, care s-a prăbușit marți, în apropiere de Fairbanks, iar mai apoi a luat foc.

Cum a avut loc incidentul teribil?

Niciun supraviețuitor nu a fost găsit, a declarat poliția statului Alaska. Avionul a decolat dimineața de pe aeroportul internațional din Fairbanks. S-a prăbușit la aproximativ 11 km de acolo și "a alunecat pe un deal abrupt pe malul râului, unde a luat foc", potrivit polițiștilor de stat din Alaska.

Administrația Federală a Aviației a descris avionul ca fiind un Douglas C-54, însă polițiștii l-au identificat ca fiind un DC-4.

C-54 este o versiune militară a avionului DC-4, care a fost un avion din perioada celui de-al doilea război mondial, mai informează sursa citată mai sus. Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor a trimis investigatori la fața locului, a declarat Clint Johnson, șeful biroului regional din Alaska al NTSB.

Imagine cu avionul care s-a prăbușit.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună- kanald.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește și: Zi istorică pentru România. Schimbări majore în aeroporturi din 31 martie 2024, o dată cu intrarea în spațiul Schengen aerian

Johnson a declarat că rămâne neclar ce s-a întâmplat în intervalul de timp dintre decolare și prăbușire, dar că operatorul turnului de control "a văzut o coloană mare de fum".

Alte informații, precum scopul și destinația zborului, nu se cunosc deocamdată.

Incredibil ce a văzut un martor 

O femeie a spus că a văzut imediat fumul dens, la scurt timp după ce aeronava s-a prăbușit. Ea a spus că pilotul lor a fost trimis să verifice coordonatele accidentului. 

"Eram la doar câteva minute de la aterizarea în Fairbanks când am văzut fumul și flăcările.

Era chiar pe râu. Probabil că s-a întâmplat când am trecut pe lângă el", a declarat Matherne pentru USA TODAY.

Imagine reprezentativă pentru un avion prăbușit.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Rusia susține că a găsit o legătură între teroriștii de la Moscova și "naționaliștii" din Ucraina

Avionul are loc pentru un echipaj de zbor format din trei persoane și oferă locuri standard pentru 44 de pasageri, cu un maxim de 86 de locuri, potrivit Airliners.net, o comunitate de pasionați de fotografie aviatică, conform sursei citate. Majoritatea aeronavelor de acest tip au fost modificate pentru a fi transformate în avioane cargo.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI