Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Gorj s-a sinucis printr-o metodă terifiantă. Modul în care și-a pus capăt zilelor a șocat pe toată lumea

Un bărbat de 34 de ani din Gorj a decis să își pună capăt zilelor într-un mod terifiant, care a șocat pe toată lumea. Ce l-a împins să recurgă la un asemenea gest?

Elena Tasca,

Un bărbat din Gorj s-a sinucis printr-o metodă terifiantă. Modul în care și-a pus capăt zilelor a șocat pe toată lumea

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat Din Gorj, în vârstă de 34 de ani, și-a pus capăt zilelor, într-un mod terifiant. Modul în care s-a sinucis a șocat pe toată lumea, inclusiv autoritățile.

Sinucidere șocantă în Gorj. Bărbatul a folosit o chingă pentru a-și pune capăt zilelor

La vârsta de 34 de ani, un bărbat a recurs la un gest șocant. Bărbatul a decis să își pună capă zilelor, iar modul în care a făcut-o a terifiat pe toată lumea. Tragedia a avut loc în urmă cu o zi, în municipiul Motru, din județul Gorj.

Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul ar fi folosit o chingă. Acesta s-ar fi agățat cu chinga, care era legată de o mașină, de parapetele drumului.

Se pare că bărbatul ar fi scos apoi mașina din viteză, iar acțiunea a constat într-o sinucidere. Bărbatul a sfârșit spânzurat, conform antena3.ro.

Un bărbat din Gorj s-a sinucis printr-o metodă terifiantă

[Sursa foto: istockphotos]

La locul incidentului tragic s-ar fi deplasat imediat mai multe echipaje. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, echipajele medicale constatând decesul acestuia.

Citeste si: Accident grav în Botoșani! Două copile de 11 și 5 ani au fost lovite pe trecere de un șofer aflat sub influența alcoolului- kanald.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Pe trupul neînsuflețit al bărbatului nu ar fi existat urme de violență.

Autoritățile așteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.

Citește și: Directorul unui mare lanț de magazine, găsit împușcat. Tragedia vine la doar zi după ce a fost condamnat să plătească o amendă uriașă

Modul în care și-a pus capăt zilelor a șocat pe toată lumea

[Sursa foto: istockphotos]

La data de 02 aprilie, ora 00.10, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat din municipiul Motru, județul Gorj cu privire la faptul că, în apropierea releului de radiodifuziune din localitatea Grozești, o persoană ar fi spânzurată lângă un autoturism. La fața locului, s-au deplasat polițiștii strehăieni care, din verificările efectuate, au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj s-ar fi spânzurat cu o chingă. În urma examinării trupului neînsuflețit nu au fost constatate urme de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, se arată în comunicatul transmis de autorități, potrivit antena3.ro.  

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

Potrivit sursei citate anterior, în autoturismul acestuia, autoritățile ar fi găsit o listă cu mai multe nume, care ar reprezenta persoanele către care bărbatul ar fi avut datorii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI