Un bărbat de 75 de ani care circula pe bicicletă a fost lovit mortal de un tren, în timp ce încerca să traverseze şinele.

Accidentul a avut loc în comuna Sânt-Ana, la o trecere la nivel cu crucea Sfântului Andrei.

Bărbatul nu a răspuns la avertizarea mecanicului de tren

Mecanicul Trenului inter-Regio Timişoara-Iaşi l-a observat pe bărbat şi a claxonat pentru a-l avertiza.

Cu toate acestea, bărbatul nu a avut nici o reacție și a fost lovit în plin de tren, murind pe loc. 

Citeste si: Un camion încărcat cu polistiren a luat foc pe A3

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pâna la finalizarea cercetărilor la faţa locului, trenul a fost oprit în câmp. Garnitura va ajunge la destinaţie cu mai bine de o oră întârziere.

Sinucidere sau accident? Un bărbat a fost spulberat de tren lângă Ocna Sibiului

Un bărbat de aproximativ 60 de ani și-a pierdut viața, miercuri dimineață, după ce a fost lovit în plin de un tren, între Halta Băile Ocna Sibiului și Mândra.

Potrivit presei locale, anchetatorii pun acum cap la cap  detaliile evenimentului tragic  pentru a stabili dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident.

Citeste si: VIDEO- Doi tineri drogați au intrat cu mașina într-un stâlp și au transmis totul LIVE pe Facebook

La fața locului s-au deplasat polițiștii  din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu, care au constatat că o persoană de sex masculin a fost surprinsă și accidentată, din nefericire mortal, de către trenul InterRegio care se deplasa pe ruta

Sibiu – Mediaș.

Sursele publicației  Ora de Sibiu  spun că acesta ar fi declarat că bărbatul s-a aruncat în fața locomotivei, iar fiindcă totul s-a întâmplat extrem de rapid, nu a mai fost posibil să evite tragedia. Impactul a fost fatal, astfel că sibianul a murit pe loc. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si