Un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe a declarat: „Putem confirma că un cetățean britanic a fost ucis în Ucraina și îi sprijinim familia”.

Citeste si: Peste 500 de civili, dintre care 24 de copii, ucişi în regiunea Harkov

În ceea ce privește cel de-al doilea britanic, purtătorul de cuvânt a spus: „Nu am mai auzit nimic despre el.

Suntem la curent cu dispariția unui cetățean britanic în Ucraina și sprijinim familia acestuia. Căutăm urgent informații suplimentare”.

Citeste si: Primarul orașului Mariupol: Peste 20.000 de civili au fost uciși

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Peste 20.000 de civili au fost uciși în orașul-port Mariupol, spune primarul localității de la Marea Azov, simbolul distrugerilor provocate de armata Rusiei în Ucraina după 24 februarie 2022.

Citeste si:  Zelenski avertizează că Rusia ar putea folosi arme chimice

Numărul deceselor a ajuns la peste 20.000

În comentariile făcute postului TV, primarul Vadim Boichenko, a spus că este extrem de dificil de calculat  numărul exact al victimelor  de când au început luptele de stradă.

Într-o declarație făcută ieri în Parlamentul din Coreea de Sud, președintele Volodimir Zelenski vorbea de  "zeci de mii de morți" în Mariupol.

Citeste si: Zelenski anunță capturarea unui aliat al lui Putin. Cine este oligarhul Victor Medvedchuk

Numărul deceselor în Mariupol ar putea ajunge până la 22.000, a declarat și Pavlo Kirilenko, șeful administrației militare regionale Donețk. Kirilenko a declarat pentru CNN:

"Situația de la Mariupol face dificilă comentarea cu privire la numărul victimelor, orașul fiind sub asediu și blocat. În prezent estimăm între 20.000 și 22.000 de oameni morți în Mariupol".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si