Un copil ajută o căprioară oarbă să găsească mâncare, în fiecare zi, înainte de a ajunge la școală

El era un băiat diferit, care prefera să renunțe uneori la jocurile sale și, chiar și la odihnă pentru a-și ajuta "prietenul". Tânărul ajută căprioara în fiecare zi înainte să ajungă la școală și de fiecare dată cu plăcere, neașteptând nimic în schimb.

Author: Redactia Stirile Kanal D vineri 28 iunie 2019 , 12:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu atât de multe fapte rele văzute în jurul nostru, ar putea părea dificil să găsim adevăratele acte de caritate în această lume. Dar din când în când există și evenimente care ne fac să recuperăm credința în umanitate.

Un utilizator Reddit, sub numele de Bluecollarclassicist, a împărtășit această poveste incredibilă pe rețelele sociale.

Se pare că animalul locuia într-un cartier din statul American, mai exact Illinois, unde acesta locuiește în prezent, scrie Valuablestories.com.

Căprioara este un animal care nu ar fi putut supraviețui într-un asemenea loc, însă datorită eforturilor acestui băiat, cerbul are acum o șansă de supraviețuire. Ceea ce face copilul a mișcat multe inimi și le-a umplut de sensibilitate.

Căprioarele care nu pot vedea nu trăiesc pentru mult timp, de obicei suferă de foame sau se sfârșesc prin a fi călcate de mașini. Drumurile sunt locuri extrem de periculoase pentru aceste animale, mai ales dacă sunt oarbe. Cu toate acestea, nu a fost și cazul acestei căprioare, care a vizitat cu bucurie acest cartier din întâmplare, unde în fiecare zi un băiat o ajută să găsească un loc unde să se odihnească și

să mănânce, îndrumând-o cu atenție, de la un trotuar la altul.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Din fericire, știrile despre această poveste minunată s-au răspândit foarte repede și au ajuns la urechile unei organizații locale de salvare, care au facut tot posibilul să ducă animalul într-un loc unde să poată trăi în siguranță.

Citeste si: Braşov: Un urs a fost lovit de o maşină, pe DN 1; animalul este grav rănit

Cartierul nu era un loc ideal și deloc sigur pentru acest animal, iar toți oamenii care au aflat de această poveste s-au unit și au ajutat animalul.

Gestul făcut de copilul de 10 ani pentru căprioară este de admirat. Băiatul nu a încercat niciodată să adopte animalul sălbatic ca animal de companie, nici măcar nu i-a pus un nume. Copilul caută căprioara în fiecare zi, în drumul său spre școală și o ajută să meargă în siguranță și să caute mâncare.

Citeste si: Sarah Dumitrescu s-a fotografiat nemachiată. Cum arată fiica Anamariei Prodan complet naturală- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Pique, etichetat din nou drept cel mai neglijent părinte! Fostul iubit al Shakirei l-a uitat pe fiul sau cel mic, Sasha, într-un magazin- radioimpuls.ro

Grupul de reabilitare al animalelor sălbatice a luat căprioara într-o remorcă, ei fiind singura entitate legală împuternicită să trateze și să adăpostească acest animal sălbatic, în stat. La momentul salvării, jumătate din cartier, inclusiv băiatul și mama sa au vrut să vadă ce se întâmplă cu caprioara. Din fericire, căprioara este în siguranță și poate avea o viață liniștită cu celelalte animale sălbatice.

Acest băiat este cel mai bun exemplu de urmat de către toți cei care vor să ajute. Cei implicați vor să recompenseze actul de bunătate al copilului și să-l ducă pe acesta să viziteze căprioara în rezervația de faună a statului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si