Un copil de 13 ani a comandat de pe internet 15 kilograme de artificii. Băiatul s-a dat de gol dintr-un motiv stupid

Băiatul în vârstă de 13 ani din Baia Mare a comandat de pe internet 15 kilograme de artificii şi a fost imediat prins de oamenii legii. Ce l-a dat de gol?

Author: Alexandra Costea vineri 25 noiembrie 2022 , 11:22

Un copil de 13 ani a comandat de pe internet 15 kilograme. Băiatul s-a dat de gol dintr-un motiv stupid

Un copil de 13 ani a comandat de pe internet 15 kilograme. Băiatul s-a dat de gol dintr-un motiv stupid

[Sursa foto: arhivă]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Adolescentul în vârstă de 13 ani din Baia Mare a accesat un site şi a comandat nu mai puţin de 15 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 şi F4, solicitând livrarea acestora pe adresa şcolii, acolo unde el este elev.

Citește și: Moarte suspectă la Năvodari. Femeie de 36 de ani, găsită decedată în locuința proprie

Mare i-a fost mirarea băiatului după ce a fost prins de poliţişti. Motivul este unul simplu: a cerut ca artificiile să fie livrate pe adresa şcolii unde ste elev.

Părinții băiatului de 13 ani au fost amendați

Valoarea articolelor pirotehnice s-a ridicat la suma de 380 de lei. În momentul în care pachetul a ajuns la adresa de livrare, coletul a fost achitat de către un alt elev, tot în vârstă de 13 ani, care învață la aceeaşi şcoală.

La scurt timp după livrarea, poliţiştii din Baia Mare au intrat pe fir şi au confiscat marfa.

Citește și: Povestea emoționantă a Andreei, tânăra de 21 de ani care s-a trezit miraculos din comă. A mers în Iași să le mulțumească medicilor care au salvat-o

Mai apoi, părinţii băiatului de 13 ani au fost sancționați contravențional, iar anunţul de vânzare de pe site a fost blocat. Se pare că artificiile erau vândute de un cetăţean din Ucraina, iar banii pe care i-a obţinut în urma vânzării, i-au fost confiscaţi.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru infracţiunile de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, comercializarea articolelor pirotehnice din categoria 1 către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani şi comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate de a fi utilizate de către pirotehnicieni.

Citește și: Un român a recurs la o metodă mai puțin obișnuită pentru a-și plăti facturile. Bărbatul și-a forțat soția să se prostitueze


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si