Accidentul rutier a avut loc duminică seara, pe o stradă din municipiul Roman, județul Neamț, la volan se aflându-se un tânăr domiciliat în judeţul Brăila.

Citeste si: VIDEO| Răsturnare de situație în cazul dublei crime din Vaslui: tatăl și-a ucis fiul, după ce a descoperit că bărbatul și-a omorât mama

Copilul a fost transportat la spital

,,Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 29 de ani, din judeţul Brăila, conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Roman, a surprins şi accidentat un minor, în vârstă de 8 ani, din Roman, care era angajat în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni, pe culoare roşie a semaforului electric. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea pietonului", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Minorul în vârstă de 8 ani a fost transportat de urgență la Centrul de Primiri Urgenţe Roman pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Tânărul din Brăila care se afla la volanul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Accident rutier grav: cinci mașini implicate. Au fost înregistrate cinci victime


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si