Bărbatul se află în Penitenciarul din Iași din 2018, când a fost condamnat pentru tâlhărie şi ultraj. La data de 4 iunie 2021, în timpul unei percheziţii efectuate în celula acestuia au fost descoperite 8 bidoane de plastic, pline cu fructe fermentate. Bărbatul a recunoscut că erau bidoanele lui și că pusese fructe la fermentat pentru a face țuică.

Citeste si: Unul dintre cei mai periculoși condamnați a fost arestat. Mesina este celebru pentru evadările lui spectaculoase: „Am petrecut deja prea mult timp în închisoare”

Acesta avea în celulă 8 bidoane de plastic

Pofta de băutură  l-a împins pe deținut să facă țuică. Acesta avea în celulă 8 bidoane de plastic, pline cu fructe fermentate. Deținutul a primit sancţiunea maximă posibilă după gratii: 10 zile de izolare. 

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat care a intrat cu maşina într-o paradă, condamnat la închisoare pe viaţă

Deținutul a contestat decizia judecătorului

Individul a contestat decizia judecătorului delegat pe lângă penitenciar. Acesta a susținut faptul că afecţiunile psihice de care suferă nu îi permit regimul de izolare, însă nu a avut succes. Judecătorii  au respins contestația.

„Totodată, instanţa apreciază că faţă de diagnosticele cu care petentul figurează în evidenţa unităţii de detenţie, respectiv «tulburare de personalitate, autoagresiuni şi retard mental», văzând şi menţiunea medicului unităţii în conformitate cu care petentul este apt să execute această măsură, sancţionarea petentului nu este excesivă şi nici nu echivalează, cel puţin la nivel aparent, cu relele tratamente interzise de art. 3 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului” 

Citeste si: Cinci români sunt suspectaţi că au furat 121 de televizoare dintr-un camion


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si