Un fotbalist al naţionalei a dat 1.200 de euro pe o friptură pudrată cu aur! George Puşcaş a fost criticat: „Adevărate modele de evitat" VIDEO

Recent, un fotbalist al naţionalei a dat 1.200 de euro pe o friptură, în Dubai. E vorba despre George Puşcaş.

Webeditor: A.N. Author: Matei Vaihan miercuri 09 ianuarie 2019 , 17:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acum câteva zile, un fotbalist al naţionalei a dat 1.200 de euro pentru o friptură, la un restaurant din Dubai. George Puşcaş, jucătorul lui Palermo, care a debutat la naţională în toamna lui 2018, a filmat momentul în care celebrul bucătar Salt Bae a pregătit, în faţa lui, o friptură pe care a presărat praf de aur.

Un fotbalist al naţionalei a dat 1.200 de euro pe o friptură. Puşcaş l-a copiat pe Ribery

El l-a copiat astfel pe celebrul fotbalist fancez Frank Ribery, care a fost aspru criticat pe site-urile de socializare pentru că şi-a etalat stilul de viaţă extravagant. Şi Puşcaş a fost criticat.  “În ziua de azi nu însemni nimic dacă nu te filmezi când îţi taie Salt Bae porcul în strachină. „Adevărate modele de evitat.”, i-a scris lui Puşcaş un fan al naţionalei.

Un fotbalist al naţionalei a dat 1.200 de euro pentru o friptură:" Borcanul de aur comestibil este 100-120 de euro"

S-a aflat că un fotbalist al naţionalei a dat 1.200 de euro pentru o friptură.  “O bucată de friptură de calibrul arătat de maestrul Salt Bae nu poate fi mai mult de 2-300 de euro. Condimentele merg la 2-3 euro (că nu toarnă nimeni cu suta de grame). Borcanul de aur comestibil este 100-120 de euro (listat la lux, altfel e mai ieftin). Dar niciun bucătar nu varsă ca prostul tone de E175 (cum este denumit în catalogul aditivilor alimentari). Deci, friptana celor doi fotbalişti merge până la 5-600 de euro maxim. Restul, Ribery, Puşcaş şi alţi amatori plătesc pentru show, pentru tuşa de sare a lui Salt Bae, pentru Dubai, pentru simbolistica exclusivităţilor: Nusr-Et Steakhouse- Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach”, au scris cei de la hotnews.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si