Incendiul s-a produs la o brutărie din Lunca de Jos, iar mai mulți militari și civili acționează pentru stingerea focului.
Apelul la 112 a fost efectuat de către o femeie care lucra acolo, iar incendiul a fost localizat de către pompieri.

Citeste si: Incendiu devastator la Botoșani. Flăcările au cuprins un atelier de mobilă, o casă şi un magazin

Acţionează pentru stingerea incendiului un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, în cooperare cu serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Lunca de Jos şi Lunca de Sus, precizează ISU Harghita, conform Agerpres.

Citeste si: VIDEO Incendiu puternic în parcul Grozăveşti. A fost trimis mesaj Ro-Alert

Incendiu la o fabrică de mobilă din Botoșani

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi dimineaţa, în judeţul Botoşani, la un atelier de mobilă, o casă şi un magazin, 22 de pompieri intervenind pentru stingerea focului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Incendiu puternic la un centru de afaceri din Moscova

De mai multe ore, pompierii militari și voluntari din Dorohoi și Darabani intervin cu cinci autospeciale de intervenție cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu  care a izbucnit într-o gospodărie din localitatea Concești.

Citeste si: Incident dramatic într-o pădure din Sibiu! Un bărbat a murit după ce copacul pe care îl tăia s-a prăbușit peste el

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a anunţat că pompierii militari şi voluntari din  Dorohoi şi Darabani  intervin cu cinci autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie din localitatea Conceşti. 

Citeste si:  Spitalul de Boli Infecțioase Constanța se redeschide la demisol, la aproape opt luni de la incendiul de la secția ATI

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si