Până când s-a îmbolnăvit, jandarmul Ionuţ Câmpean nu a crezut în existenţa virusului. El s-a remarcat în mediul online prin nenumărate postări pe care le-a făcut de-a lungul pandemiei, despre măsurile de siguranţă şi cei care purtau mască.

“Pentru cei cu creierul la ei, viaţa merge înainte. Pentru restul, masca” afirma jandarmul cu două săptămâni în urmă, înainte să se infecteze.

Citeste si: "În maxim o lună, cazurile COVID se pot dubla, iar mortalitatea se va tripla". Alexandru Rafila, semnal de alarmă

Ultimul mesaj al jandarmului

Bărbatul a fost internat la Spitalul Clinic Județean din Sibiu și cu trei zile înainte să decedeze, a povestit pe contul de Facebook chinul prin care trece din cauza problemelor de sănătate.

Jandarmul spunea că duce o luptă foarte grea cu coronavirusul și-i sfătuia pe prietenii săi de pe rețeaua de socializare să se protejeze cât mai bine pentru a evita virusul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Luptătorul Daniel Ghiță, atac devastator la adresa criticilor lui Dan Bittman: ”Atacuri la un mare artist, un om integru, venite din partea propagandei!”

“Este o luptă groaznică! Protejaţi-vă”  - Acesta a fost ultimul mesaj postat de căpitanul Ionuţ Câmpean acum 4 zile pe Facebook. Era disperat. Le transmitea prietenilor că este o boală grea şi că de 5 zile se luptă cu ea fără succes.

Căpitanul Ionuţ Câmpean fusese internat pe 23 octombrie. A renunțat la vechile convingeri când a dat de greu: „O boală mai grea ca acest covid cred că doar tratamentul de cancer îl întrece.

Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala”, a scris bărbatul din Sibiu. Miercuri seară el s-a stins.

Mesajul colegilor din Jandarmerie

După aflarea veștii tragice, oficialii Jandarmeriei Sibiu au postat un mesaj pe contul de Facebook al instituției. „O veste tristă ne-a cutremurat pe toți în această dimineață. Colegul nostru, care era internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu fiind confirmat pozitiv în urma testării SARS-Cov-2, a încetat din viață. Suntem alături de familia îndurerată şi resimțim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nădejde și a unui om bun. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!”, au spus foștii colegi ai jandarmului.

Marian Godină, despre jandarmul mort: "În ultima lui postare de pe Facebook, era internat cu covid și îndemna oamenii să se protejeze, spunând că lupta cu boala e groaznică"

Marian Godină: Mi-a zis să-mi fie rușine că mint oamenii și că nu există covid  

Ionuţ Câmpean avea doar 43 de ani şi era supraponderal. Este doar unul dintre cei 83 de români care au murit în ultimele 24 de ore.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Polițistul Marian Godină a scris un mesaj despre colegul său din jandarmerie decedat din cauza coronavirusului, după ce în trecut declara că nu crede în existența acestuia.

Un coleg de la jandarmi avea numai astfel de postări. Mi-a lăsat și mie un comentariu la o postare în care spuneam că aproape toți încep să cunoască oameni cu virusul.
Mi-a zis să-mi fie rușine că mint oamenii și că nu există covid. În ultima lui postare de pe Facebook, era internat cu covid și îndemna oamenii să se protejeze, spunând că lupta cu boala e groaznică.
Azi dimineață a murit. Odihnește-te în pace! Vă rog să fiți decenți în comentarii, măcar din respect pentru familia îndurerată, nu postez asta pentru a batjocori omul, ci pentru ca alți sceptici să își bage mințile în cap”, a scris joi Marian Godină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si