Un jandarm din Satu Mare s-a stins din viață la doar 24 de ani. Sebastian ar fi suferit un infarct în timpul somnului

Este doliu la Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare. Sebastian Corodi, un jandarm în vârstă de 24 de ani, s-a stins din viaţă în urma unui infarct. Bărbatul, despre care se știa că nu suferă de probleme cardiace, a murit în timp ce dormea. Trupul neînsuflețit al acestuia fost descoperit în cursul zilei de duminică, în jurul orei 10.00.

Author: Alexandra Costea luni 18 aprilie 2022 , 15:49

Un jandarm din Satu Mare s-a stins din viață la doar 24 de ani. Sebastian ar fi suferit un infarct în timpul somnuluiUn jandarm din Satu Mare s-a stins din viață la doar 24 de ani. Sebastian ar fi suferit un infarct în timpul somnului

Un jandarm din Satu Mare s-a stins din viață la doar 24 de ani. Sebastian ar fi suferit un infarct în timpul somnului

[Sursa foto: presasm.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Comform jurnaliștilor de la publicația  presasm, Sebastian, în vârstă de 24 de ani, era un tânăr jandarm, cunoscut de apropriații să ca fiind extrem de promițător și dedicat meseriei sale. Tânărul avea un stil de viață echilibrat, făcea mult sport și avea mereu grijă la alimentația sa.

Cauza din care s-a stins din viață este cu atât mai greu de înțeles, atât de prieteni și familie, cât și de medicii legiști.

Citeste si: Miracol în Săptămâna Mare, la Bistriţa: Un tânăr a scăpat viu după ce mașina i-a fost spulberată de tren

Potrivit primelor informații ale medicilor legiști, se pare că Sebastian ar fi suferit un infarct, care a avut loc în timp ce dormea.

Sebastian abia fusese detașat acasă, în Satu Mare

După finalizarea cursurilor Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" din Drăgășani, județul Vălcea, Sebastian a fost detașat temporar la o unitate din țară.

Citeste si: O anumită categorie de angajați va primi 1.500 de lei de la stat. Cine va beneficia de acest ajutor- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Alertă medicală în întreaga lume. Cazuri de hepatită severă la copii, fără cauze cunoscute

După care, începând cu luna martie a acestui an, tânărul a reușit să ajungă acasă, în Satu Mare, prin detașare la Inspectoratul Județean de Jandarmi. Era foarte apreciat de colegii de arme și i s-a prevăzut o carieră strălucită. Din nefericire, Dumnezeu a avut alte planuri cu Sebastian … Întregul colectiv al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citeste si: Miracol în Săptămâna Mare, la Bistriţa: Un tânăr a scăpat viu după ce mașina i-a fost spulberată de tren


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si