Termoenergetica București a transmis, marți, că sunt în curs de desfășurare lucrări de remediere pentru mai multe zone, în urma unei avarii pe magistrala Berceni. O porțiune de conductă va fi înlocuită.
Astfel, 33 de puncte care alimentează 370 de blocuri, vor avea oprită distribuirea cu apă caldă.

Citeste si: VIDEO- Peste 1.000 de blocuri din Capitală vor rămâne fără apă caldă până duminică. În ce sectoare se va opri apa

„Cu această ocazie, va fi efectuat un control al întregii porțiuni de magistrală și vor fi remediate toate defecțiunile care vor fi identificate în urma sectorizării tronsonului. Este important de subliniat faptul că din cauza vechimii rețelei de termoficare, pusă in funcțiune în anul 1986, acest gen de operațiuni (control pentru detectarea stării conductei) este imposibil de realizat atunci când rețeaua este în funcțiune. Încă din cursul dimineții au fost deja începute manevrele tehnice de golire a conductei și lucrările de reparații. După finalizarea lucrărilor, vor fi efectuate operațiunile de umplere a tronsonului de conductă”, a transmis compania.

Citeste si: 170 de blocuri din Sectorul 1 nu au apă caldă din cauza unei avarii

O altă avarie a avut loc în Sectorul 1

O avarie recentă a afectat 170 de blocuri din Sectorul 1. Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunțat, joi, că sunt în desfășurare mai multe lucrări pentru a remedia avaria provocată în Sectorul 1.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Citeste si: Avarie majoră la două magistrale din rețeaua de termoficare din București. Sute de oameni au rămas fără apă caldă

Lucrările vizează înlocuirea unei porțiuni de conductă de aproximativ 30 de metri, în zona Promenada Mall, pe şoseaua Floreasca, din Sectorul 1 al Capitalei.


Furnizarea de apă caldă va fi reluată vineri, 6 mai, la ora 22:00.

Citeste si:  În Motru, 15.000 de oameni stau în frig. Un preot a venit să sfințească locul avariei

„Încă din cursul dimineţii au fost începute  manevrele tehnice de golire a conductei  şi lucrările de reparaţii. După finalizarea lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si