Un mare spital din București și sute de blocuri rămân fără apă caldă

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii M.S Curie-Budimez din București, alte două instituții și sute de blocuri rămân fără apă caldă pentru câteva zile.

Author: Diana Puiu marți 03 mai 2022 , 21:16

 Un mare spital din București și sute de blocuri rămân fără apă caldă

Un mare spital din București și sute de blocuri rămân fără apă caldă

[Sursa foto: ziare.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Termoenergetica București a transmis, marți, că sunt în curs de desfășurare lucrări de remediere pentru mai multe zone, în urma unei avarii pe magistrala Berceni.

O porțiune de conductă va fi înlocuită.
Astfel, 33 de puncte care alimentează 370 de blocuri, vor avea oprită distribuirea cu apă caldă.

Citeste si: VIDEO- Peste 1.000 de blocuri din Capitală vor rămâne fără apă caldă până duminică. În ce sectoare se va opri apa

„Cu această ocazie, va fi efectuat un control al întregii porțiuni de magistrală și vor fi remediate toate defecțiunile care vor fi identificate în urma sectorizării tronsonului. Este important de subliniat faptul că din cauza vechimii rețelei de termoficare, pusă in funcțiune în anul 1986, acest gen de operațiuni (control pentru detectarea stării conductei) este imposibil de realizat atunci când rețeaua este în funcțiune.

Încă din cursul dimineții au fost deja începute manevrele tehnice de golire a conductei și lucrările de reparații. După finalizarea lucrărilor, vor fi efectuate operațiunile de umplere a tronsonului de conductă”, a transmis compania.

Citeste si: 170 de blocuri din Sectorul 1 nu au apă caldă din cauza unei avarii

O altă avarie a avut loc în Sectorul 1

O avarie recentă a afectat 170 de blocuri din Sectorul 1. Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunțat, joi, că sunt în desfășurare mai multe lucrări pentru a remedia avaria provocată în Sectorul 1.

Citeste si: Ce se întâmplă cu cardurile sociale în anul 2024 „Asta pot să vă spun sigur” Banii pentru masa caldă a românilor sunt în pericol- kanald.ro

Citeste si: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citeste si: Avarie majoră la două magistrale din rețeaua de termoficare din București. Sute de oameni au rămas fără apă caldă

Lucrările vizează înlocuirea unei porțiuni de conductă de aproximativ 30 de metri, în zona Promenada Mall, pe şoseaua Floreasca, din Sectorul 1 al Capitalei.
Furnizarea de apă caldă va fi reluată vineri, 6 mai, la ora 22:00.

Citeste si:  În Motru, 15.000 de oameni stau în frig. Un preot a venit să sfințească locul avariei

„Încă din cursul dimineţii au fost începute  manevrele tehnice de golire a conductei  şi lucrările de reparaţii. După finalizarea lucrărilor, vor fi efectuate operaţiunile de umplere a tronsonului de conductă.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si