Un medic celebru din Austria a fost lăsat fără bani de o tânără româncă. Femeia va ajunge în spatele gratiilor

Dragostea aproape că i-a luat mințile unui renumit medic din Austria. Bărbatul din Tirolul de Est i-a transferat economiile de o viață unei prostituate românce de care se îndrăgostise nebunește. Banii au ajuns în contul femeii pe baza unor povești. Românca va ajunge în spatele gratiilor sub acuzația de fraudă.

Author: Alexandra Costea vineri 21 octombrie 2022 , 15:43

Un medic celebru din Austria a fost lăsat fără bani de o tânără româncă. Femeia va ajunge în spatele gratiilor

Un medic celebru din Austria a fost lăsat fără bani de o tânără româncă. Femeia va ajunge în spatele gratiilor

[Sursa foto: istock.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Ca escroc, trebuie să fii norocos să găsești pe cineva ca el", a fost mesajul transmis fără menajamente de către judecătorul Andreas Mair.

Dragostea oarbă pe care i-o purta renumitul medic din Tirolul de Est nu i-a pus nicio dificultate prostituatei româncepentru a-și duce planul la bun sfârșit și să pună mâna pe o mică avere.

Bărbatul i-a trimis româncei mai bine de 300.000 de euro

Inevitabil, toată povestea „de dragoste” dintre cei doi a început într-un bordel. "Venea la mine în fiecare zi, timp de câteva ore", a mărturisit românca în vârstă de 34 de ani, în fața judecătorului. După câteva vizite, medicul s-a îndrăgostit nebunește de prostituata româncă. "Are o inimă bună- îmi place foarte mult de el", a mai precizat românca în vârstă de 34 de ani în instanță.

Citeste si: Banda unui român a folosit metoda „loverboy” și a făcut o femeie să le dea aproape un milion de euro

În urma câtorva verificări, se pare că româncei nu-i plăcea doar inima lui "Schatzi", ci și mica avere pe care o deținea. Românca blondină l-ar fi făcut pe medic să scoată din buzunare peste 300.000 de euro. "Totul a fost un cadou", a declarat prostituata. Ceea ce nu e un lucru tocmai greșit, deoarece bărbatul din Tirolul de Est își dorea tare mult să o scoată pe femeia de care se îndrăgostise din lumea felinarelor roșii.

Declarațiile uluitoare ale româncei: "Am mințit de frica proxenetului meu"

O mare parte din suma pe care i-a trimis-o medicul ar fi trebuit să fie folosită pentru deschiderea unui salon de coafură în România, care nu a mai existat niciodată. Mai mult, amorezul a mai scos bani din buzunar și pentru o presupusă operație de tumoare pentru tatăl femeii de care se îndrăgostise și alte povești similare.

Citeste si: Șapte români sunt acuzați de autoritățile italiene de furturi colosale. Cinci dintre ei au fugit în țară

"Am făcut totul la ordinul proxenetului meu; am fost bătută și amenințat", a fost una dintre declarațiile uluitoare ale româncei. "Nu am primit niciun cent", a mai mărturisit blondina.

Românca în vârstă de 34 de ani, care i-a restituit victimei aproape 3.000 de euro din proprie inițiativă, a fost condamnată în final la 15 luni de închisoare condiționată și la o amendă de 3.000 de euro. Mai mult, suma de 50.000 de euro a fost acordată cu titlul de daune medicului, care încă mai păstrează legătura cu prostituata româncă, conform Krone.

Citeste si: O româncă a ajuns în spatele gratiilor după ca a oficiat zeci de căsătorii fictive în Italia. Femeia era „nevastă“ de meserie


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si