Pompierii au intervenit de urgență, însă din fericire, șoferul, dar și celelalte persoane aflate în microbuz au ieșit înainte ca flăcările să se extindă.

Un microbuz cu muncitori a luat foc pe un drum din județul Vaslui

La locul incidentului, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipe specializate.

Citește și: Explozie puternică la o casă din Cluj. Două persoane s-au autoevacuat

Citește și: Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a fost prins sub o balotieră în flăcări

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Din primele informații, cauza principală a incendiului o reprezintă un scurtcircuit. Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ce au declarat autoritățile

„Azi noapte, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un microbuz care efectua curse regulate la/de la un agent economic, pe raza localității Simila, comuna Zorleni.

Citește și: Explozie, urmată de incendiu într-un bloc din Sibiu

În momentul izbucnirii incendiului, în microbuzul aflat in mers se aflau opt persoane, șoferul și cei șapte pasageri autoevacuându-se în siguranță. Până la sosirea echipajelor de intervenție, șoferul mijlocului de transport, dar și alți participanți la trafic au încercat să limiteze incendiul folosind mai multe stingătoare. 

Citește și: Şase persoane au fost ucise într-o explozie la o fabrică din Rusia

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. Pompierii militari au lichidat incendiul în câteva minute. 
Pasagerii și conducătorul auto au fost evaluați, însă nu au avut nevoie de îngrijiri medicale .” se arată în comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si