Echipajele chemate să intervină au constatat că în urma impactului 12 persoane au fost rănite, din care una blocată în microbuz. 

Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, miercuri seară, pe DN 1A, în judeţul Dâmboviţa

"La sosirea echipajelor de intervenţie au fost identificate 12 persoane rănite, conştiente, dintre care una rămasă blocată în microbuz", a anunţat ISU Dâmboviţa.

Citeste si: Gest inconștient săvârșit de o minoră din Cluj: Fata de 13 ani a ajuns la spital după ce a sărit, pe o saltea improvizată, pentru a ieşi din casă noaptea

La fața locului s-au deplasat 9 ambulante SMURD, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD şi o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU Bucureşti- Ilfov.

De la SAJ Dâmboviţa au fost alocate 7 ambulanţe.

Plan roșu de intervenție în Ialomița, în urma unui accident rutier

Trei persoane au murit și alte șase sunt rănite grav, printre acestea aflându-se și doi copii. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Circulaţia feroviară, întreruptă pe ruta Paşcani-Iaşi. Anunțul făcut de CFR

În accident sunt implicate 9 persoane (7 adulți și 2 minori), 3 persoane sunt decedate (adulți) având leziuni incompatibile cu viața, 6 persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Forțe alocate de la nivelul ISU Ialomița: 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

De asemenea, de la nivelul județului Ialomița au fost alocate și 2 ambulanțe SAJ.

În sprijin acționează și ISU București-Ilfov cu 3 ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic.

Pentru optimizarea acțiunii de răspuns a fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Ialomița.

Misiunea este în dinamică ”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si