Vladimir Putin a fost înestit oficial pentru a cincia oară în mandatul prezidențial din Rusia. Cu puțin timp înainte de învestirea oficială a președintelui, Iulia Navalnaia, văduva lui Aleksei Navalnîi, a aruncat cuvinte grele la adresa acestuia, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Ce declarații a făcut Iulia Navalnaia?

Văduva lui Aleksei Navalnîi, despre Putin: "Un mincinos, un hoţ şi un criminal"

Iulia Navalnaia a făcut declarații cutremurătoare înainte de învestirea lui Vladimir Putin pentru a cincia oară în fucția de președinte al Rusiei. Văduva lui Aleksei Navalnîi îl condamnă pe Valdimir Putin de lipsa păcii și de furt. 

Citește și: Volodimir Zelenski, în pericol de moarte!? Serviciul Ucrainean de Securitate a anunțat că președintele a fost ținta unei tentative de asasinare

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

iulia navalnaia

Soția lui Aleksei Navalnîi aruncă cuvinte grele către Vladimir Putin

[Sursa foto: Capturi Youtube- GaurdianNews]

Cu fiecare dintre mandatele sale, totul se înrăutăţeşte şi este înspăimântător să ne imaginăm ce se va mai întâmpla cât timp Putin rămâne la putere. Cu el la cârmă, ţara noastră nu va avea nici pace, nici dezvoltare, nici libertate. Trebuie să ne asigurăm că nimeni în lume nu îl crede pe Putin- nici în Rusia, nici dincolo de graniţele sale.

Sume uriaşe de bani sunt furate de la noi toţi în fiecare zi pentru a finanţa bombardamente asupra unor oraşe paşnice, poliţişti antirevoltă care bat oamenii cu bastoane, propagandişti care răspândesc minciuni. Şi, de asemenea, pentru propriile palate, iahturi şi avioane private (ale elitei), a declarat Iulia Navalnaia, potrivit news.ro.  

Iulia Navalnaia a arucnat cuvinte grele la adresa președintelui. Aceasta a îndemnat oamenii să continue să spere pentru că sfârșitul Rusiei conduse de un mincinos, criminal și hoț se

va întâmpla.

Citește și: Criminalul Ioanei, o tânără de 17 ani, a fost găsit! Adolescenta a fost ucisă cu sânge rece, pe o stradă din Belgia

putin

 Soția lui Aleksei Navalnîi aruncă cuvinte grele către Vladimir Putin

[Sursa foto: Profimedia]

Ţara noastră este condusă în prezent de un mincinos, un hoţ şi un criminal, dar acest lucru se va sfârşi cu siguranţă. Nu renunţaţi, adevărul va învinge... Şi atâta timp cât acest lucru continuă, nu putem opri lupta , a declarat Iulia Navalnaia, potrivit news.ro.   

După moartea lui Aleksei Navalnîi, considerat cel mai mare opozant al lui Vladimir Putin, Iulia Navalnaia, soția acestuia, a mărturisit că va continua lupta dusă de soțul său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si