”Dacă cei mai mulți nu dădeau nici o șansă la viață puiuțului de căprioară găsit în Crâng, grație unor oameni cu suflet mare de la AJVPS Buzău, puiul a fost preluat în menajeria lor alături de celelalte animale, și, aproape de neimaginat, a fost adoptat de o cățelușă alături de puii ei”, a scris APostu pe Facebook.

Odată ajuns în curtea AJVP, puiul de căprioară a fost adoptat de o căţeluşă

„Am încercat să ducem puiul la Centrul de Reabilitare a Faunei Sălbatice de la Focșani însă ne-a fost comunicat că este prea mic și nu au posibilități de îngrijire! Iată însă că dragostea de mamă depășește orice bariere chiar și în lumea necuvântătoarelor”, a adăugat viceprimarul.

Citeste si: VIDEO| Fermierii se plâng că în magazine găsim mai mult fructe și legume din import, deși cele românești sunt mai ieftine

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Viceprimarul municipiului Buzău, Ionuţ Apostu, a postat, joi, pe Facebook un filmuleţ în care se vede cum puiul de căprioară se hrăneşte de la „mama” lui adoptivă, alături de noul său „frate”.

O femeie din Vâlcele riscă închisoarea pentru că a capturat un pui de căprioară

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vâlcele, aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au identificat o femeie de 65 de ani care deţinea la domiciliu un pui de căprioară.

Citeste si: Elena Udrea declarații de ultim moment despre plecarea ei din România: „Mă duceam în Grecia la medic ca să mai fac un copil”

Din verificări s-a stabilit că în cursul lunii iulie a.c., persoana în cauză ar fi capturat animalul în pădurea situată în aproprierea locuinţei sale şi l-a dus la domiciliu unde l-a hrănit, ţinându-l ascuns într-o rulotă. Puiul de căprioară a fost predat paznicului de vănătoare din comuna Vâlcele iar cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de

braconaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si