Un român din Italia și-a ucis soția în fața copilului de 4 ani

O crimă îngrozitoare a fost comisă de un român în zona Mantegna din Italia. Lilia Patranel, 41 de ani, femeie casnică, cu pașaport dublu, moldovenesc și românesc, a fost ucisă de soțul ei Alexandru Ianosi, un român de 35 de ani.

Author: Sorin Negru duminică 25 septembrie 2022 , 16:53

Un român din Italia și-a ucis soția în fața copilului de 4 ani

[Sursa foto: Il Gazzettino]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Crima îngrozitoare ar fi avut loc în jurul miezului nopții, iar victima ar fi fost lovită cu mai multe lovituri de cuțit.

Bărbatul a anunțat autoritățile abia în jurul orei 5 dimineața.

Citeste si: O maşină a căzut în râul Bistriţa. Două persoane au decedat

Crima a avut loc în Veneto, în casa în care femeia locuia din 2017, informează Il Gazzettino. În timpul interogatoriului din secția de poliție, bărbatul a făcut uz de dreptul de a nu răspunde.

Citeste si: Un bărbat a fost înjunghiat de socru în zona inimii. Scene terifiante în Capitală

După audiere, el a fost transportat la închisoare. Femeia și-ar fi denunțat de mai multe ori soțul pentru acte de violență casnică.

Cum s-a produs tragedia de lângă Veneția

După o ceartă violentă, bărbatul a luat cuțitul și, în ciuda faptului că era de față copilul lor de 4 ani, și-a lovit partenera de viață de mai multe ori, ucigând-o pe loc.

Cei doi ar fi avut o relație caracterizată de certuri continue, urmate de momente de împăcare. Din nefericire, certurile au devenit din ce în ce mai violente și erau soldate adesea cu atacuri fizice.

Femeia s-a plâns în repetate rânduri de violențele soțului

[Sursa foto: Il Gazzettino]

Potrivit presei italiene, Lilia încercase, în trecut, să se apere. Ea ar fi sesizat polițiștilor loviturile suferite, dar ulterior a retras reclamația și a sistat procesul.

După prima examinare a cadavrului de către medicul legist, carabinierii l-au dus pe criminalul până la cazarma Arma. După acea Alexandru a fost transferat la închisoarea Santa Maria Maggiore din Veneția, așteptând să fie audiat de judecători.

Crima a avut loc în timpul nopții, într-un complex de opt apartamente locuite de imigranți, în majoritate români și moldoveni.

Mărturiile vecinilor

Mărturiile vecinilor sunt contradictorii. Unii își amintesc de un cuplu liniștit care nu făcea probleme, în timp ce alții auzeau adeseori scandaluri și bătăi din apartamentul românilor. 

Tată era văzut adesea jucându-se cu copilașul în fața blocului și luându-l de la grădinița din Spinea. Alți vecini spun că certurile dintre soți puteau fi auzite de multe ori.

„A avut loc o crimă, dar nu putem explica de ce – spune un locuitor al aceleiași clădiri –. Nu am auzit nimic, nu s-au auzit strigăte”.

Unul dintre vecini spune despre Alexandru: „Făcea curățenie în case pentru a strânge niște bani pentru că are un copil mic. Ea a spus mereu că soțul ei a bătut-o și a insultat-o". Un alt vecin: "Erau un cuplu ca oricare altul, o familie pe care o vedeam des acasă".

Dar sunt și cei care știau despre suferințele Liliei: „Mă bate”, le-ar fi spus ea, „ajutați-mă, nu mai știu ce să fac”.

Din păcate, femeia și-a pierdut viața într-un acces de gelozie al bărbatului, iar copilul de doar 4 ani a rămas fără mamă.

Un român din Italia și-a ucis soția în fața copilului de 4 ani

[Sursa foto: Il Gazzettino]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si