Un student în vârstă de 21 de ani a fost găsit spânzurat în camera de cămin

Un tânăr de 21 de ani, student la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, a fost găsit spânzurat în camera sa de cămin de către colegul său de cameră. Se pare că băiatul era în depresie şi lua tratament.

Author: Andreea Bolocan luni 14 iunie 2021 , 19:52

Un băiat de 21 de ani a fost găsit spânzurat în camera sa de cămin suceava
Un băiat de 21 de ani a fost găsit spânzurat în camera sa de cămin[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tânărul în vârstă de 21 de ani, care a fost găsit spânzurat, era student în anul II la Facultatea de Inginerie Electrocă şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul universităţii din Suceava.

Acesta a fost găsit decedat de către colegul său de cameră, luni dimineaţă, pe data de 14 iunie 2021.

În momentul în care a ajuns la cămin, băiatul a găsit uşa camerei blocată. Când a văzut că cel care era întins pe jos era colegul său de cameră și nu răspunde, tânărul a anunțat imediat poliţia.

Citeste si: O mamă și-ar fi omorât fiica de 4 ani, după ce a obligat-o să stea timp de 3 zile în picioare într-o spălătorie

Tânărul urma un tratament cu antidepresive

Oamenii legii l-au găsit pe studentul în vârstă de 21 de ani spânzurat. Potrivit primelor informații, acesta se lupta cu depresia şi lua tratament.

Totodată, în acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

"Un tânăr de 21 de ani, din localitatea Liteni, student în anul II la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității "Ștefan cel Mare" Suceava a fost găsit spânzurat într-o cameră a căminului universității. Colegul cu care tânărul împărțea camera de cămin a plecat acasă vineri. În weekendul 12- 13 iunie 2021, tânărul de 21 de ani a rămas în cămin. Deoarece tânărul în cauză nu era de găsit, iar ușa camerei sale era blocată, la fața locului au fost solicitați polițiștii. În camera respectivă a fost găsit tânărul spânzurat", a transmis IPJ Suceava.

Citeste si: Crimă teribilă: doi copii și un bătrân au fost uciși pe loc

Alt caz șocant în cadrul Universității Ștefan cel Mare

Tot în anul 2021, la începutul lunii iunie, un alt student din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava a amenițat că se sinucide în timpul unui examen.

Băiatul lua tratament cu antidepresive[Sursa foto: PixaBay]

Gestul extrem a fost provocat de o criză de anxietate din cauza faptului că nu s-a pregătit pentru examen. Profesorul a reușit într-un sfârșit să-l calmeze pe student, apoi a cerut sprijinul paznicului, care a sunat la 112. Autoritățile care au ajuns la Universitatea din Suceava l-au percheziționat pe tânăr.

Studentul a fost transportat la o secție de Psihiatrie dintr-un spital din Suceava pentru tratament deoarece tânărul suferă de depresie și anxietate. Astfel, din cauza stresului provocat de examene, tânărul a avut un moment de panică.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si