Un trup carbonizat a fost descoperit în incineratorul de deșeuri de la Brazi. Pompierii încă acţionează la faţa locului

Au trecut mai bine de 24 de ore de la izbucnirea incendiului de la incineratorul de deșeuri de la Brazi, iar pompierii încă acționează și dau cu apă. Aceștia au găsit un trup neînsuflețit care era carbonizat.

Author: Andreea Bolocan joi 03 iunie 2021 , 10:28

Incendiu puternic la Brazi cadavru descoperit
Incendiu puternic la Brazi[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După mai bine de o zi, pompierii încă acționează

Pompierii prahoveni care încă acționează după mai bine de o zi de la izbucnirea incendiului, au fost cei care au găsit cadavrul carbonizat al persoanei, despre care

se presupune că ar fi pus la cale focul de la Brazi.

”Se dă în continuare cu apă, iar în momentul de faţă nu mai sunt focare vizibile, însă cu siguranţă arde mocnit pe dedesubt, acolo unde nu avem acces să ajungem cu apă. Colegii au pătruns în zona afectată, acolo unde am presupus că poate fi persoana şi au găsit-o”, transmite ISU Prahova. 

Reprezentanții ISU Prahova au mai declarat și faptul că în momentul de faţă nu mai sunt focare vizibile, însă cu siguranță arde mocnit pe dedesubt, unde pompierii nu au acces să ajungă cu apă, ceea ce face necesară prezenţa acestora în continuare.

Incineeratorul de deșeuri Brazi a ars[Sursa foto: PixaBay]

Echipele de intervenţie au pătruns în zona afectată, şi au găsit persoana care se presupune că s-ar fi aflat la originea incendiului.

Citeste si: VIDEO- Iadul din Prahova, declanșat de un tânăr sinucigaș

Este cel de-al doilea incendiu din anul 2021

Incendiul violent de la Brazi a izbucnit miercuri dimineaţă. Localnicii au primit şi mesaje de RO-ALERT pentru a-şi închide geamurile, din cauza degajărilor mari de fum. Un alt incendiu, la acelaşi depozit, a avut loc în luna aprilie. Atunci, Garda de Mediu Prahova a amendat societatea cu 40 de mii de lei.

Hala de 4000 de metri pătraţi care ars în totalitate aparţine firmei ce deţine singurul incinerator de deşeuri periculoase din zona sud-muntenia. Societatea comercială urma să-şi redeschidă activitatea în scurtă vreme.

Citeste si: Incendiu puternic la un incinerator lângă Ploieşti. Autorităţile au emis mesaj RO-Alert

Ciudat este că incineratorul a luat foc deși deţine autorizaţie de securitate la incendiu din anul 2011, cu obiect de activitate ”hală incinerator deşeuri periculoase”.

Trupul neînsuflețit se crede că îi aparținea celui care a dat foc[Sursa foto: PixaBay]

”Din declaraţiile paznicului parcului industrial Brazi, un angajat al societăţii Eco Burn a intrat în incinta parcului minţind ca îşi lasă bicicleta şi pleacă în cursă cu un şofer. În scurt timp, a izbucnit incendiul şi paznicul a telefonat la ISU anunţând incidentul. Menţionăm ca angajatul S.C. a pătruns în mod ilegal în incinta parcului industrial Brazi şi a Societăţii Eco Burn, în afara orelor de program şi fără acordul societăţii. La faţa locului a lăsat o bicicletă în scopul inducerii ideii de sinucidere, fapt confirmat şi din declaraţiile tatălui său care a precizat organelor abilitate ca a fost informat de S.C. ca se va sinucide”, a transmis ulterior societatea care operează incineratorul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si