Clipe șocante  pentru o femeie. Propriul fiu a ucis-o în bătaie. Nu a sunat la Poliție, ci a ținut-o pe balcon timp de trei luni de zile. Apoi, el a mâncat și părți din cadavrul mamei sale.

Citeste si: VIDEO- Comunitatea din Mediaș, în șoc. Un minor a ucis o bătrână de 74 de ani

Bărbatul a luat parte la un scandal monstru cu mama sa pentru că ea refuza să-i dea cheile apartamentului.

La furie, el a vrut să se răzbune așa că a lovit-o violent. A continuat să dea în ea, până la ultima suflare.

Mamă- ucisă în bătaie

Crima teribilă a avut loc în Rusia, în Zlatoust. Criminalul are 25 de ani. După ce și-a ucis mama, a tăiat părți din corpul ei și le-a mâncat. Timp de trei luni a ținut-o moartă pe balcon.

Incidentul ar fi avut loc la sfârșitul lunii ianuarie, anul acesta, potrivit Canalului Telegram Mash din Rusia. Ilya Sharipov, criminalul în vârstă de 25 de ani, a fost prins de oamenii legii din Rusia, iar acum este acuzat de omor deosebit de grav.

Citeste si: 25 de femei și fete, violate în subsolul unei case din Bucha. ONU cere investigaţie independentă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Individul nu a regretat deloc ce a făcut așa că a decis să taie părți din corpul femeii care i-a dat viață. El le-a gătit și apoi le-a mâncat, fără să se gândească o clipă la consecințe.

un tânăr și-a omorât mama și a mâncat din ea

Clipe șocante în Rusia.

[Sursa foto: Presa străină]

Cadavrul mamei sale a fost descoperit în 13 aprilie de către oamenii legii, potrivit unui comunicat al Poliției din Chelyabinsk. Femeia în vârstă de 48 de ani a murit pe loc, în urma violențelor.

Citeste si: O profesoară din Rusia a fost arestată după ce elevii ei i-au făcut publice mesajele împotriva războiului din Ucraina

Vecinii au început să își pună semne de întrebare atunci când și-au dat seama că nu au mai văzut-o pe femeie de mai multă vreme. Una dintre vecine l-a oprit pe fiul acesteia și l-a întrebat ce mai face mama lui.

„Nu mi-a dat cheile, am ucis-o", a spus fiul femeii.

Autoritățile de anchetă ale Comitetului de investigație al Federației Ruse pentru Regiunea Chelyabinsk au deschis un dosar penal și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Citeste si: Iubita lui Ahmed Sami El Bourkadi a mărturisit! Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce tânărul a plecat din vila de la Moara de Vânt?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si