Vacanțele pe litoralul românesc au devenit din ce în ce mai costisitoare, iar prețurile sunt în continuă creștere. Unii oameni compară lejer vacanțele la mare în România cu cele de peste hotare, iar în unele cazuri, cele din străinătate sunt chiar mai ieftine.

Un bărbat din România a primit o ofertă „de nerefuzat” pentru un sejur în Mamaia, pe litoralul românesc. Acesta a fost de-a dreptul șocat când a văzut minunata „ofertă”.

Bărbatul și-a exprimat nemulțumirea pe Facebook.

Citește și: VIDEO |Elena Merișoreanu despre amanta soțului ei: „Eu știu tot! Te tranșez și te bag în sac!”

Un turist român a fost șocat de oferta primită pentru un sejur în Mamaia, pentru vara anului 2023: „Cred că am greșit țara”

Un turist român a fost șocat de oferta primită pentru un sejur în Mamaia, pentru vara anului 2023: „Cred că am greșit țara”

[Sursa foto: Facebook]

Oferta „de nerefuzat” primită de turistul român

Bărbatul a cerut o ofertă pentru perioada 26 iulie- 2 august 2023, iar răspunsul primit din partea unui hotel din Mamaia l-a pus pe gânduri. Atașat ofertei, exista și o precizare potrivit căreia, reducerile din această perioadă sunt între 36% și 43%. 

El și-a spus oful pe un grup de Facebook, acolo unde a atașat o descriere în conformitate cu gândurile sale.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

„Cred că am greșit țara”, a fost descrierea postării sale, alături de care a atașat și o poză cu răspunsul primit.

Citește și: Povestea lui Hasbulla Magomedov, băiatul de 20 de ani, care arată ca un copil de 5 ani. Ce îl face să arate așa

„Stimate domnule..., Echipa... vă mulțumește pentru interesul acordat ofertelor și serviciilor noastre.

Ați ales momentul oportun pentru a stabili unde veți petrece vacanța din vara 2023, deoarece în această perioadă veți beneficia de reduceri cuprinse între 36% și 43% aplicate la tarifele standard pentru rezervările de minim 5 nopți. Sejurul se poate achita în trei rate până la data de 31.03.2023. Mai jos găsiți oferta noastră de cazare All Inclusive pentru un sejur de șapte nopți din fata de 26.07.2023 cu plecare din data 2.08.2023 pentru trei adulți și 0 copii. Total sejur 12.700,80 lei”, scrie în oferta primită de acesta și publicată pe Facebook.

Citește și: VIDEO- O polițistă din Brăila a fost criticată dur după ce a fost filmată dirijând traficul. Imaginile fac înconjurul internetului românesc: „Habar nu are”

Reacțiile internauților n-au întârziat să apară

„Sper din suflet la fel de gol să fie litoralul anul ăsta ca și în 2022. Nimic n-au învățat și sigur nimic n-au îmbunătățit. Cât naiba mai au de gând să o țină așa? Nu se poate așa ceva! Și tot românii nu-s patrioți că se duc unde văd cu ochii. Adică hai să fiu eu patriot pe banii și munca mea să cotizez la tine. Păi tu, hotelier, ce mama naibii de patriot ești?”,

a scris cineva.

Citește și: Cele mai amuzante reacții ale vedetelor la noua melodie a Shakirei. Cântăreața îl ironizează pe fostul ei iubit, Pique

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: "Ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt unicate". Loredana Groza, despre cele mai iconice ținute ale sale. Ce face cu hainele pe care nu le mai poartă- radioimpuls.ro

„A fost Mamaia cât de cât mai liberă (nu-i cine știe ce față de anul trecut), dar Eforie, Costinești, etc au fost super full și vor fi la fel și anul ăsta, cu siguranță”, a răspuns altcineva.

Citește și: VIDEO "Îmi voi pune soţul la treabă în noaptea aceasta!" Declaraţia care a stârnit hohote de râs la Australian Open

„Nu ai greșit deloc, așa înțeleg hotelierii noștri să facă afaceri și să atragă turiști (ei se consideră elitisti-lumea bună), dar sunt hoteluri  și mai scumpe. În Mamaia pt un studio 7 nopți dai și 16.000 lei cca. 3200 euro. Să fim serioși cu banii ăștia merg pe litoral în Israel, Maroc sau Tunisia aproape o lună în hotel de 4 stele la aceleași condiții sau două luni pe litoral în țări ca Algeria, Guineea-Bissau, Insulele Capului Verde în resorturi, să nu mai vorbim de Thailanda, Indonezia, Malaezia, Insulele Palau, Marshall etc, unde ai parte și de experiența altor culturi”, a fost altă reacție.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si