Un vindecător din Pakistan i-a bătut unei femei un cui în cap pentru a da naștere unui băiat. Tânăra a ajuns de urgență la spital

O tânără însărcinată din Pakistan a acceptat ajutorul uni vindecător, astfel că bărbatul i-a înfipt un cui în cap pentru a da naștere unui băiețel.

Author: Diana Bostan miercuri 09 februarie 2022 , 18:14

gravidă

Femeie însărcinată Pakistan

[Sursa foto: istockphoto]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu a mai durat mult și femeia a început să aibă dureri groaznice, astfel că a încercat să își scoată singură cuiul, moment în care a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

Și-a băgat un cui în cap pentru a avea un băiat

În Pakistan a avea un băiat este de cele mai multe ori un motiv de fericire, mulți dintre oameni considerând că bărbatul are mai multe şanse de câștig decât o fată, astfel că poate să își îngrijească întreaga familie.

În Pakistan sunt foarte renumiți vindecătorii tradiţionali care fac numeroase practici și ritualuri, o tânără însărcinată a decis să apeleze la ajutorul unui dintre ei, astfel că a acceptat să i se bage un cui în cap pentru a da naștere unui băiat.

Citeste si: Medicament antiviral gratuit pentru pacienții COVID din România. Ce trebuie să știi despre Molnupiravir

Femeia va naște însă o fetiță

Gravida putea inclusiv să moară sau să piardă sarcina. Mai mult decât atât, cadrele medicale au declarat că obicetul ascuțit fusese înfipt cinci centimetri în craniu, din fericire fără a ajunge la creier.

“Era pe deplin conştientă, dar avea dureri mari”, a povestit unul dintre medici.

Citeste si: ”Dacă aș fi putut să te opresc în acea blestemată dimineață”. Mesaj sfâșietor de la iubita șoferului de camion în ziua înmormântării


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si