In urma cu 3 ani, Gabriel Apostol aparea la tv nu in calitate de judecator, ci ca un barbat caruia ii place sa gateasca. A iesit din competitia tv insa dupa cateva emisiuni. Si atunci a facut-o intr-un stil personal, aratandu-le juratilor insigna sa de judecator. “E ceva ce niciunul nu veti atinge…Eu judec pe bune”, le-a spus Apostol celor trei jurati inainte de a le da sortul si a pleca de pe platoul emisiunii.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Din acel moment, cariera lui Gabriel Apostol a cunoscut o intorsatura.

Apostol, care era nu numai judecator ci si seful Sectiei Penale a Judecatoriei Pitesti, a fost suspendat temporar din magistratura in 2014.

Suspendarea sa a expirat insa pe 1 februarie 2016, iar conform portalui Justitiei, in 25 februarie el a fost repus in functia de judecator.

Cu toate acestea, conform informatiilor publice de pe site-ul Judecatoriei din Pitesti, Gabriel Apostol nu mai apare ca judecator si nici in lista de sedinte nu mai este numele lui.
Surse din apropierea Judecatoriei Pitesti sustin ca Gabriel Apostol a fost detasat de ceva timp la Penitenciarul Colibasi, acolo unde judeca cererile persoanelor lipsite de libertate, de la contestatii, cereri de casatorie pana la cele de eliberare conditionata.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si