Dragnea dorește să iasă mai repede din închisoare. Comisia de liberare condiţionată de la Penitenciarul Rahova a dat aviz favorabil pentru ieşirea din detenţie mai devreme a fostului lider al PSD Liviu Dragnea. Avocatul Flavia Teodosiu a precizat că sunt îndeplinite toate condițiile legale.

Citeste si: "Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc!". Anunț de ultim moment făcut de Codrin Ștefănescu

Judecătoria Sectorului 5 a admis o contestaţie depusă de Liviu Dragnea şi a obligat Penitenciarul Rahova să îi recunoască fostului lider PSD şi zilele de muncă ce ar fi putut fi prestate în închisoare. Fostul președinte PSD a dat în judecată Penitenciarul Rahova și susține că a pierdut aproape 50 de zile de libertate din pricina faptului că nu i s-a mai permis să muncească în spatele gratiilor. Dragnea a cerut să-i fie calculate şi zilele de muncă pe care nu le-a prestat efectiv, dar care pot fi luate în considerare la calcularea fracţiei de 2/3 din pedeapsă atunci când se va discuta cererea de eliberare condiţionată.

Unde va locui Dragnea când va ieși în libertate

Liviu Dragnea are un bloc  în Capitală, de unde a fost și ridicat de către autorități pe 27 mai 2019. Este vorba despre un bloc de lux cu patru etaje. Blocul este construit și deținut de către persoana fizică Emil Mirea.

Citeste si: Liviu Dragnea, confirmat cu COVID-19

Cartea funciară a imobilului (facsimil 1) în care locuiește la București Liviu Dragnea arată că blocul cu subsol, parter și patru etaje are o suprafață de 650 de metri pătrați. Terenul pe care a fost construit blocul este proprietatea lui Mirea Emil, conform aceluiași document. De altfel, conform unor documente publice ale Primăriei Municipiului București, autorizația de construire a fost cerută tot pe numele lui Emil Mirea, beneficiarul construcției.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Liviu Dragnea a fost somată de Fisc să își plătească datoriile! Vezi ce document a primit Bombonica Prodana la domiciliu! EXCLUSIV

unde-locuieste-liviu-dragnea
Liviu Dragnea PSD.[Sursa foto: Facebook]

Documentele de autorizare au fost cerute începând cu 2009, iar imobilul a fost definitivat cel târziu în 2013. Cert este că, la începutul anului 2014, parterul blocului a fost închiriat pentru o perioadă de zece ani firmei Dent-A-America Stomaclinic SRL. De altfel, cabinetul stomatologic deținut de această firmă chiar există și funcționează la această adresă.

Dacă iese din detenție Dragnea s-ar retrage la Alexandria, acolo unde și-a construit o vilă de aproape 7000 de metri pătrați. Domeniul lui Dragnea se află pe strada Ion Creangă. Casa este poziţionată în mijlocul celor 6800 de metri şi este înconjurată de o plasă de protecţie. Locuința se întinde pe două străzi.

Dragnea a mai construit o pisicină, un teren de tenis şi un solar pentru legume.

Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, este în închisoare din data de 27 mai 2019. El a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. PSD-istul a avut mai certuri cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, ba chiar a intentat mai multe procese.

Motivul este faptul că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

Citeste si: Viorica Dăncilă publică o carte despre relaţia cu Liviu Dragnea

Reprezentanții închisorii i-au retras dreptul la muncă, după ce Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, care în prezent este reporter la un post de televiziune cunoscut.

Judecătorii au respins, de curând, cererea de eliberare condiționată a fostului lider al PSD Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova. Decizia instanței nu este definitivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si