Tot mai multe unităţi de învăţământ trec la varianta cursurilor online, din cauza COVID-19

Autorităţile din judeţul Prahova au dispus schimbarea scenariului de funcţionare pentru mai multe unităţi de învăţământ, clase ori grupe de grădiniţă, după apariţia unor cazuri de COVID în unităţile didactice. În Ploieşti, Colegiul Naţional Mihai Viteazu, care are aproximativ o mie de elevi înmatriculaţi, trece la cursuri online, la fel şi în comuna Scorţeni, şcoala şi toate structurile acesteia intră în scenariul roşu.

Author: Georgiana Balaban miercuri 30 septembrie 2020 , 08:22

unități cursuri online
Tot mai multe unități de învățământ fac cursuri online.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Conform unei decizii a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, începând de miercuri au fost suspendate cursurile în clase şi se trece la organizarea cursurilor online pentru Colegiul Naţional „M. Viteazul” Ploieşti; Şcoala Scorţeni şi structurile acesteia; Grădiniţa Ploieştiori – grupa mică; Liceul Tehnologic Administrativ şi de Servicii „Victor Slăvescu” Ploieşti – cls.

XI C; Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” Ploieşti – cls. X C; Liceul Tehnologic „Elie Radu” Ploieşti – cls. IX E şi XII H; Colegiul Economic „V. Madgearu” Ploieşti – cls. XII E3 şi X S7; Liceul Teoretic „Gr. Tocilescu” Mizil – cls. XI A; Şcoala Gimnazială „Sf. Vasile” Ploieşti – cls. VIII C; Colegiul Ferdinand I Măneciu – cls. X C.

Licee din Prahova, închise pe bandă rulantă din cauza Sars-Cov-2

Decizia suspendării cursurilor în unităţile respective a fost luată la propunerile consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ, avizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova şi Direcţia de Sănătate Publică Prahova şi este valabilă pe o perioadă de 14 zile.

unități cursuri online
Școli închise în Prahova din cauza CORONAVIRUS.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Şcolile din municipiul Galaţi şi din alte trei comune trec la scenariul galben. Rata de infectare cu noul coronavirus a crescut

Citeste si: Restaurante închise în 12 localităţi, după creşterea numărului de cazuri de COVID-19

Citeste

si: Bilanț coronavirus, marți 29 septembrie. Număr ridicat de decese și de pacienți la ATI

Pe de altă parte, la Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza reiau cursurile în scenariul 1 cu toi elevii în bănci, cinci clase a XII-a şi patru clase a IX-a. Cursurile la şcoala militară din Breaza au fost suspendate şi trecute online după prima zi a anului şcolar, după ce mai mulţi elevi au fost depistaţi ca fiind infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

Citeste si: Toți românii trebuie să știe! De când redevine obligatoriu cardul de sănătate

Elevii se vor întoarce în bănci şi în Şcoala Gimnazială Potigrafu, Şcoala Gimnazială Poseştii Pământeni; Şcoala Gimnazială Talea; Şcoala Gimnazială Starchiojd şi Şcoala Gimnazială Cocorăştii Colţ din judeţul Prahova.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Se interzice creșterea animalelor și păsărilor de curte în gospodării! Unde s-a luat... Se interzice creșterea animalelor și păsărilor de curte în gospodării! Unde s-a luat această decizie?
spotmedia.ro
Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie.... Cum să scapi de scumpirile la curent care vor afecta milioane de români, de la 1 iulie. În loc să plătești în plus, ai putea economisi sute de lei!
spotmedia.ro
Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate... Şobolanii lovesc din nou, în Bucureşti, de data asta în trafic. Cine și cum îi poate împiedica să mai saboteze semafoarele
b1.ro
Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă,... Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
infoactual.ro
Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât... Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât chimiotarapia
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si