Urari de 8 Martie 2021: La mulţi ani de Ziua Femeii!

Dacă vrei să îi faci ziua bună celei mai iubite femei din viața ta, fie ea mama sau soția, mai jos ți-am pregătit mai multe urări pentru ele pe care i le poți face în această zi specială în care se sărbătorește sexul frumos.

Author: Andreea Bolocan duminică 07 martie 2021 , 19:35

urari 8 martie 2021 ziua femeii ziua mamei
Mesaje de 8 martie 2021
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Uneori se întâmplă să rămâi fără inspirație și să ai nevoie de puțin ajutor când nu ai cuvintele la tine, astfel mai jos vei găsi unele dintre cele mai frumoase mesaje și urări pentru Ziua Femeii 2021.

Urări de 8 martie 2021 pentru mama

” Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani” „Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine.

Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

Trandafiri rosii

Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama! ” „Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

Citeste si: Mesaje de 1 Martie 2021: Cele mai frumoase urări şi felicitări pentru începutul primăverii

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!” „Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

Urări de 8 martie pentru soție

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

„Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

Felicitare pentru 8 Martie

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

Citeste si: Mesaje de 8 martie. Urări și SMS-uri pentru mame, iubite și fiice. La mulți ani!

„Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor, deşi ei se plâng. Pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră. Pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe. Pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi. Pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte. Pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea… Și pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu…La mulţi ani!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si