Utilizatorii de Iphone se vor bucura de suportul multi-device WhatsApp

Utilizatorii smartphone-urilor Apple pot activa acum suportul multi-device în WhatsApp, pentru a folosi independent serviciul pe mai multe dispozitive.

Author: Alexandra Costea vineri 17 septembrie 2021 , 09:21

Utilizatorii de Iphone se vor bucura de suportul multi-device WhatsApp
Utilizatorii de Iphone se vor bucura de suportul multi-device WhatsApp[Sursa foto: unsplash.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La două luni de când a început să testeze pe Android suportul multi-device, WhatsApp lansează această facilitate, în variantă beta, pe iOS, sistemul de operare ce stă la baza iPhone-urilor.

Citeste si: Adolescent din Spania, dependent de Fortnite

Cum activați funcția multi-device

Dacă intră la Settings- Linked Devices, utilizatorii de iPhone vor fi invitaţi să testeze funcţia multi-device. Aceasta este opţională, fiind, deocamdată, în stadiu beta, ceea ce înseamnă că pot exista diverse bug-uri.

După ce este activată noua facilitate, WhatsApp va putea fi folosit independent pe până la 4 dispozitive. Asta înseamnă că WhatsApp se autentifica singur de pe desktop sau alte dispozitive, fără a mai depinde de telefon.

Până acum, telefonul cu numărul înregistrat în WhatsApp era singura cale de verificare a identităţii.

Fără telefon conectat la internet, WhatsApp nu putea fi accesat nici pe alte dispozitive.

WhatsApp avertizează că, după activarea suportului multi-device, nu se va mai putea comunica cu utilizatorii care folosesc versiuni foarte vechi ale aplicaţiei.

Dacă apar astfel de probleme sau diverse bug-uri, care împiedică sau îngreunează folosirea aplicaţiei, utilizatorii pot folosi opţiunea ,,Leave beta”, tot de la Settings- Linked Devices, pentru a reveni la versiunea stabilă.

Citeste si: Atac cibernetic la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si