Szobi Cseh a murit pe 1 august 2014, dupa o lupta crancena cu un cancer care i-a fost pana la urma fatal. Sotia cascadorului, Simona, cei doi fii, Arpad si Alex, dar restul familiei au suferit enorm si cu greu si-au gasit linistea. Szobi a fost inmormantat in Cimitirul Bellu din Capitala.

Simona, vaduva cascadorului
Arpad, unul din cei doi baieti ai lui Szobi

Acestia, dar si multi prieteni sau cunoscuti trec adesea la mormantul sau pentru a-i aprinde o lumanare sau pentru a-i pune o floare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sunt insa si turisti care se minuneaza de ce au putut face membrii familiei la mormantul sau. Szobi are, se pare, unul din cele mai ingrijite si spectaculoase locuri de veci din cimitir. Familia i-a facut cripta de marmura alba, iar pe crucei-au pus un monument funerar sculptat, in urma cu cativa ani, chiar de Szobi, dupa cum a declarat Arpad, unul din baietii lui.

“Cei din familie vin des la mormantul lui si fac curatenie, aduc flori de toate felurile, in ghiveci mare, mic, agatatoare, buchete, tot felul de flori colorate si lumanari mari care sa arda mai mult timp. Au investit destui bani in cripta, candela, suportul de flori. I-au pus si poza cu el. Turistii se minuneaza de crucea cu Iisus Hristos, iti sare in ochi, e imposibil sa nu observi mormantul, daca treci pe alee.

Arpad, impreuna cu alti cativa tineri, vin adesea la cimitir si curate morminte ale artistilor, nu doar pe cel al tatalui sau. De Sarbatori, cei din familie au adus multe coronite la mormant si au impartit pachete celor din cimitir”, sustin angajatii din cimitir.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si