UPDATE

Mama tânărului a oferit în exclusivitate declarații pentru Știrile Kanal D. Ce a spus femeia despre tragedia care i-a luat fiul puteți citi  aici.

 

Valeriu Stoilov ar fi ajuns la Spitalul Municipal din Vatra Dornei pe data de 8 martie 2023, susținând că are dureri ale cotului, după ce s-a accidentat unei partide de fotbal alături de prieteni.

În urma investigațiilor medicale, tânărul în vârstă de 28 de ani a fost programat pentru o intervenție chirurgicală pe data de 15 martie 2023. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Miercuri, 15 martie 2023, la data stabilită de specialiști, tânărul s-a prezentat la secția de Chirurgie, doar că totul avea să fie o hotărâre fatală. Din motive încă necunoscute, Valeriu s-a stins din viață în timpul intervenției medicale. 

Citește și: FOTO- Caz revoltător la o fermă. Doi copii au fost bătuți de ciobanii beți

Oamenii legii din Suceava au demarat cercetările în acest caz, dosarul penal pentru "ucidere din culpă"  aflându-se sub supravegherea Parchetului din Vatra Dornei.

Potrivit sursei citate, directorul Spitalului Municipal a fost contactat telefonic, doar că a refuzat să răspundă, invocând poziția managerială, iar subordonații au susținut că nu pot declara nimic până la afișarea rezultatelor necropsiei, pe data de 16 martie 2023.

Familia și colegii lui Valeriu sunt în stare de șoc

Valeriu Stoilov era din județul Neamț și lucra ca cercetător la Centrul de Economie Montană "CE-MONT" din Vatra Dornei.

Tânărul în vârstă de 28 de ani era necăsătorit.

"Tragedie fără margini pentru toți cei care l-am cunoscut! Vreau să cred că se va face dreptate pentru mama disperată care tot ce își dorea astăzi era să își ia unicul copil sănătos acasă! Pentru cei doi bunici care își plâng nepotul drag care le alina și însenina bătrânețile! O imagine care ne-a marcat astăzi pe cei care am încercat să aflăm răspunsuri pentru această inexplicabilă și absurdă turnură de evenimente!", a fost mesajul postat pe Facebook Emanuela-Adina Cociș.

Citește și: Marius a fost găsit fără suflare în casa sa din Scoția. Cu doar câteva ore înainte de a muri, românul își sunase mama în Italia să-i spună că se simte rău

"Valentin era un profesionist de excepție. E greu și foarte trist să scriu despre el la trecut, când viitorul lui era luminos și de mare perspectivă științifică. Luna viitoare trebuia să susțină lucrarea de doctorat în geografie, la Universitatea din Iași și apoi în vara aceasta să se căsătorească. Îi ascultam cu mare interese lucrările științifice de cercetare pe care le susținea in cadrul CE MONT. Colegii l-au prețuit și iubit. Un suflet de copil cu o inimă de înger. Este o pierdere enormă pentru cercetarea științifică academică. O Doamne, de ce ne-ai lăsat fără Valentin? L-ai dorit așa de mult lângă Tine...?!

Bunul Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei!", a transmis pr. Mihai Valică, într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

"Odihneste-te in pace, drag coleg"  este unul dintre zecile de omagii aduse de către colegii de serviciu ai lui Valeriu Stoilov.

Citește și: EXCLUSIV: A uimit Roma cu florile ei/ Românca Mirela Mentel: ”Mă consider mai degrabă o femeie luptătoare decât o femeie de succes”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si