Vasile Şeicaru se simte umilit de câţi bani câştigă: „Mi-e rușine să vă spun câți bani primesc, mi se face greaţă”

Fanii cântăreţului au aflat că Vasile Şeicaru se simte umilit de câţi bani câştigă.

Webeditor: Andrei Balan marți 30 aprilie 2019 , 11:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret că Vasile Şeicaru se simte umilit de câţi bani câştigă. Celebrul cântăreţ a postat un mesaj în care se referă la plăţile pe care le face Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România (UCMR) către membrii ei. “Acum câteva zile am primit de la UCMR, drepturi de autor de 29,44 lei, și sunt unul dintre artiștii României difuzați pe Radio destul de des!”, a scris Şeicaru. ( vezi din ce cauză s-au certat Vaile Şeicaru şi Ştefan Hruşcă)

Citeste si: Vasile Seicaru este revoltat: "Nici n-a fost vorba de asa ceva si nu inteleg de ce figurez pe afisul evenimentului!"

Vasile Şeicaru se simte umilit de câţi bani câştigă: “M-am săturat de hoții care ne fură munca noastră" 

“M-am săturat de hoții care ne fură munca noastră de creatori de muzică, de compozitori! Mulți mă intreabă de ce n-am plecat din țara asta din '90, așa cum au făcut-o mulți...de ex Hrușcă.... N-am plecat, pentru că am vrut să cânt în țara mea, iar acum e târziu, prea târziu! Spun asta pentru cei care cred că sunt bogat și plin de bani! Mi-e rușine să va spun câți bani primesc semestrial de la "UCMR" și "Drepturi Conexe" (Credidam)! “, a continuat Vasile Şeicaru.

Citeste si: „A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat- kanald.ro

Citeste si: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!- wowbiz.ro

Vasile Şeicaru se simte umilit de câţi bani câştigă: "M-am săturat să tac!"

E clar că Vasile Şeicaru se simte umilit de câţi bani câştigă. “Eu sunt autor de muzică și de text, de ani de zile, și apar și la TV, atunci când cred eu de cuviință, și unde vreau! M-am săturat să tac! Pe unde mă duc să cânt, fac săli pline! Deci încă sunt un cantautor de succes! De ce nu mi se plătește munca mea de creator de muzică și text? Ar fi multe de spus, dar mă opresc aici, că mi se face greaţă! O să va mai spun curînd despre unii care se dau autori de muzică pentru cântecele compuse de alții!”, a încheiat Şeicaru.  

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si