Veste bună pentru bucureșteni. Începe furnizarea căldurii în calorifere

După temperaturile în scădere din zilele trecute, compania Termoenergetica a luat decizia să înceapă probele la cald pentru consumatorii din Capitală.

Author: Razvan Ilie miercuri 21 octombrie 2020 , 12:01

calorifer
Încep probele la cald în Capitală, iar acțiunea se va derula pe mai multe zile
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că, în cursul zilei de 21 octombrie 2020, încep probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Capitală, având în vedere temperaturile în scădere înregistrate zilele trecute.

Citeste si: Care sunt, de fapt, costurile unei centrale termice de apartament

Potrivit legii, furnizarea agentului termic pentru încălzire se

realizează după  „înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20–06, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici”.

Furnizarea agentului termic, în mod progresiv

Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor.

Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Citeste si: Cinci oameni au murit în Coreea de Sud, după ce au făcut vaccinul antigripal

Termoenergetica a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) sau prin e-mail la adresa [email protected].

Zile răcoroase pentru această perioadă a anului

În perioada 21-23 octombrie se va încălzi, astfel încât valorile termice diurne vor tinde spre o medie de 14…15 grade, urmând ca în weekendul 24-25 octombrie acestea să scadă ușor spre 12 grade. În tot acest interval temperaturile nocturne vor fi în creștere treptată până la valori medii în jur de 6 grade.

Următoarea săptămână va fi caracterizată de valori termice constante, în medie cu maxime de 8…10 grade şi minime de 0…4 grade.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Adelina Damian răspunde acuzațiilor lui Albert. Ce relație a avut, de fapt, Războinica... Adelina Damian răspunde acuzațiilor lui Albert. Ce relație a avut, de fapt, Războinica cu Zanni la Survivor România
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât... Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât chimiotarapia
infoactual.ro
Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre! Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si