Veste terifiantă despre fostul mogul de presă. "A suferit o operație de amputare"

Fostul patron media Sorin Ovidiu Vântu a rămas fără o parte dintr-un picior, după ce medicii au decis să îl amputeze din cauza unei infecții. Dezvăluirea a fost făcută de Sorin Roșca Stănescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai omului de afaceri.

Author: Razvan Ilie joi 18 februarie 2021 , 10:59

sov vantu
Sorin Roșca Stănescu spune că problemele de sănătate ale lui Sorin Ovidiu Vântu au apărut ca urmare a unei infecții foarte grave pe care a făcut-o în închisoare. 
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a anunțat la începutul lunii februarie că are grave probleme de sănătate și că trebuie să se opereze în străinătate.

Vântu a postat atunci pe pagina sa de Facebook o filmare din Turcia, iar acum Sorin Roșca Stănescu a povestit la România TV cum au decurs lucrurile la operație.

Citeste si: Doliu în lumea presei. Unul dintre cei mai faimoși comentatori de radio a murit

Sorin Ovidiu Vântu, operat la picior. Infecția din închisoare și-a spus cuvântul

Sorin Roșca Stănescu spune că problemele de sănătate au apărut ca urmare a unei infecții foarte grave pe care SOV a făcut-o în închisoare. 

Nu-mi face niciun fel de plăcere să vorbesc despre starea lui de sănătate pentru că nici lui nu-i face plăcere. A suferit o operație de amputare, nu a întregului picior, la un picior, ca urmare a unei infecții foarte grave pe care a făcut-o în închisoare, în condițiile în care cei de acolo, de la Administrația Penitenciarelor nu i-au dat permisiunea de a se trata. A trecut și printr-o situație mai gravă, s-a aflat și în comă, infecția s-a propagat în întreg organismul. Acum știu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare. Se află în străinătate", a declarat Stănescu, citat de Click.

Citeste si: Sorin Ovidiu Vîntu, grav bolnav! Anunțul făcut din închisoare

sov vantu
Sorin Ovidiu Vântu își continuă lecțiile de economie pentru "Noua Generație" pe Facebook

Sorin Ovidiu Vântu este în afara oricărui pericol după operația din străinătate, spune jurnalistul.

" Am vorbit aproape zilnic cu el. Așteptăm să se întoarcă în țară. Deci veștile despre SOV nu sunt prea vesele. În ultima vreme a fost destul de preocupat de sănătatea lui și mai puțin preocupat de proiectul său cu școala de business ”, a declarat Sorin Roșca Stănescu conform sursei citate.

Ultima postare a lui Sorin Ovidiu Vântu este făcută în Turcia, în cursul zilei de ieri, 17 februarie:

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si