Zilele trecute, Judecătoria Sectorului 5 a decis amânarea eliberării condiționate a milionarului, cerută de acesta. Decizia a fost contestată de Sorin Ovidiu Vântu, care consideră nedreaptă decizia, dar mai ales motivarea judecătorului. Magistratul a susținut că nu are convingerea că SOV se va reintegra și nu va mai săvârși în viitor fapte antisociale.

Vântu, care deși este în închisoare, este extrem de activ pe paginile de socializare, a avut astăzi o postare pe care o începe cu un mesaj care i-a îngrijorat pe apropiați.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Chiar dacă sunt apăsat de probleme grave de sănătate, urmăresc în continuare evoluțiile politice, economice și sociale reflectate de canalele de știri”, își începe Sorin Ovidiu Vîntu postarea de la Facebook.

Citeste si: Cazul Sorina. Micuţa locuieşte într-o vilă de un milion de dolari în SUA! Vezi cum arată casa de vis a părinţilor adoptivi ai Sorinei!

Citeste si: Sorin Ovidiu Vîntu, despre cazul Sorina! ”Un circ grotesc și inuman”

Citeste si: Fostul hotel al lui Vântu din Delta Dunării se transformă în cazinou! Se aşteaptă legea care scuteşte construcţiile din Deltă de taxe şi impozite pentru jocuri de noroc!

Palatul lui Sorin Ovidiu Vîntu va fi scos la licitație

Fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu trebuie să execute o pedeapsa de 11 ani de închisoare, după ce magistrații au contopit mai multe condamnări primite de acesta în ultimii ani, cele mai mediatizate fiind sentința de 8 ani de
închisoare din dosarul căderii Fondului Național de Investiții sau sentința de 10 ani de închisoare din dosarul Petromservice.


Vîntu mai avea două condamnări definitive, în dosarul privind santajarea fostului deputat PSD, Sebastian Ghiță și, respectiv, cel privind favorizarea fostului director Gelsor, Nicolae Popa.

La începutul acestui an, ”palatul lui Vîntu” a fost scos la licitație de ANAF. Vila D. Ionescu, monument istoric din zona Aviatorilor, confiscată de la Sorin Ovidiu Vîntu, a fost scoasă la vânzare de stat pentru recuperarea pagubelor din dosarul FNI. ”Palatul” a fost evaluat la suma de 20 milioane de lei. Compus din parter, două etaje și mansardă, este încadrat ca monument istoric, dreptul de proprietate asupra bunului imobil fiind intabulat pe numele statului român. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si