Ponta mai afirmă că astfel de acţiune întră sub incidenţa Codului penal şi este o infracţiune de zădărnicire a combaterii bolilor.

„Am primit rezultatul NEGATIV al testului Covid 19 efectuat în această dimineaţă/ mă bucur pentru familia mea, prietenii şi toţi cei cu care am intrat în contact în această perioadă/ mă rog că Dumnezeu să ne ţină sănătoşi pe toţi!”, a scris Victor Ponta luni pe Facebook.El vorbeşte şi despre alegerile locale din 27 septembrie şi despre cele parlamentare din 6 decembrie şi acuză Guvernul Orban că nu a luat măsurile care se impun pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Victor Ponta anunţă că rezultatul la testul pentru COVID-19 pe care l-a făcut este negativ

victor ponta coronavirus
victor ponta coronavirus[Sursa foto: google]


„Este însă corect să fac câteva precizări:

1. Campania electorală şi procesul efectiv al Alegerilor ne pun pe toţi întru-un pericol major şi, evident, care nu era deloc necesar/ trebuie să mergem la muncă/ copiii trebuie să meargă la Şcoală/ viaţa economică şi socială trebuie să meargă mai departe/ dar Alegeri puteam şi putem să facem atunci când situaţia sanitară este sigură/ aşa adăugăm un risc şi povară absolut inutilă pe sistemul de sănătate-pentru nişte voturi efemere şi, în multe cazuri, irelevante!

Citeste si: Primăria Capitalei anunţă teste gratuite pentru elevi şi pentru cadrele didactice din București

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citeste si: Braşov: Bărbat grav rănit după ce a fost atacat de urs

Citeste si: Schimbare de ultim moment. Toate sectoarele din Capitală, prinse în scenariul galben de începere a școlii. Ce presupune asta

2. Guvernul României, în mod intenţionat şi programat, refuză să crească capacitatea de testare din sistemul public( sau să deconteze 100% testele în Sistemul privat)/ România face într-o zi în Sistemul Public 10% din testele efectuate în Italia, Spania sau Franţa( la o populaţie de aproape jumătate sau respectiv o treime din aceste ţări)/ suma datorată în Sistemul privat( nedecontata de Guvern) descurajează oamenii în a se testa-ceea ce duce la situaţia în care România a ajuns pe primul loc la numărul de persoane pozitive raportat la cele testate!

3. Mii de oameni se vor contamina şi mulţi îşi vor pierde viaţă din cauza Alegerilor Locale organizate în cea mai proastă perioadă( în acelaşi timp cu deschiderea şcolilor)/ cei care scăpa sănătoşi încep din 15 Octombrie campania şi procedurile pentru Alegerile Parlamentare din Decembrie!

Citeste si: Strigătul de disperare al unui medic din linia întâi. Cum arată lupta cu coronavirusul din spital. „Ieşim fierţi, cu pielea roşie şi urme de mască pe faţă!”

Citeste si: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Un festival din Slovacia, marcat de un incident dramatic. O furtună puternică a provocat prăbușirea unui cort peste festivalieri- radioimpuls.ro

Aici avem de a face cu infracţiunea de zădarnicirea combaterii bolilor prevăzută de articolul 352 din Codul penal- Autorii infracţiunii: Ludovic Orban şi Guvernul său!!! Să nu uitaţi aceste realităţi când veniţi la vot- şi să îi sancţionaţi pe cei vinovaţi! Sănătate!” a conchis Ponta.

Victor Ponta a făcut testul COVID-19

Victor Ponta spunea că duminică se va testa pentru COVID-19 şi că până la primirea rezultatului nu va mai participa fizic la acţiuni de campanie. El a făcut anunţul după ce candidatul formaţiunii la preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău, medicul Aurelia Ţaga, cu care s-a întâlnir recent, a fost diagnosticată cu virusul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si