Adina Halas îți arată obiectele pe care nu trebuie să le pui în bagajul de vacanță

Dacă am pus la punct tot ce ține de acte, hotel, avion și altele asemenea, trebuie să trecem și la împachetat.

Citește și: Astăzi, de la 15:00, la Kanal D, Andreea Străvoiu și George Mihai, călătorie de vis pe Coasta de Turcoaz a Turciei, în ediția de colecție "ROventura"

Invitata de la "Teo Show" spune, cu lux de amănunte, ce nu trebuie să ne lipsească din bagajul de vacanță, dar, mai important, CE NU TREBUIE SĂ IEI CU TINE ATUNCI CÂND CĂLĂTOREȘTI.

Tu știi ce nu ar trebui să-ți pui in bagajul de vacanță? Ei bine, afli chiar acum!

10 obiecte pe care să NU le pui niciodată în bagajul de vacanță

S-ar putea să plătești mai scump dacă îți încarci bagajul cu tot felul de obiecte inutile. Așa că e bine să renunți la cele pe care le găsești ușor la destinație.  

Fixativ și cosmetice voluminoase

"În urmă cu mulți ani aveam tendința să îmi iau cosmetice cu mine, îmi luam ditamai sticla de șampon. Apoi am descoperit că există recipiente mici, 'travel size', special pentru călătorie", spune Adina.

Citește și: Victor Slav, îngenuncheat de durere, după moartea tatălui său: „Parcă nu mai sunt om”

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Este foarte simplu să găsești un fixativ la hotel.

Orice hotel de trei stele îți pune la dispozitie așa ceva.

"Dacă nu au în cameră, ceri la recepție sau cumperi de la primul magazin". Tuburile mari cu pastă de dinți iarăși îți ocupă mult spațiu.

Jucăriile pentru copii

Te interesează să-l ții pe copil concentrat pe perioada călătoriei cu anumite jucării, dar când ajungi la destinație va avea tot felul de activități.

În plus, îi cumperi și de acolo, ca să se bucure și el de jucării noi. Așa că "pentru bagaj te interesează să iei ceva ușor, de colorat, un pluș, o cărticică, dar nu cărți cu coperte groase". 

Dacă mergi la o destinație de mare, nu are sens să iei găletușă de plastic, pentru că găsești acolo și costă puțin. 

Fierul de călcat

"Există multă lume care merge cu fierul de călcat în bagaj", spune Adina Halas. 

"Știu ce zici. Vorbești despre frânghie în casa spânzuratului", a replicat Teo.

"Am descoperit că e o tâmpenie, puteam să găsesc la recepție un fier și mai modern decât al meu", a explicat prezentatoarea Kanal D.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Invitata emisiunii "Teo Show" a completat: "Pe lângă asta, există varianta travel size, special pentru călătorii, sunt mult mai ușoare..."

Chei multe și grele

Plecăm în general după noi cu foarte multe chei. "Ce să faci cu ele în vacanță?!" se întreabă Adina Halas. "Știți cât atârnă în bagaj?"

Soluția e să le lăsăm frumos în casă și să luăm doar o singură cheie la noi- cea de la intrare, cheia principală.

Uscătorul de păr

La fel ca în cazul fierului de călcat sau al fixativului, sigur vei găsi la destinație un uscător de păr. Dacă vrei să-l folosești pe al tău, poți lua unul de călătorie, extrem de mic.

Bijuteriile de valoare

Nu poți să te duci cu ceasul scump cu tine în vacanță. "Nu are sens să le lași în seiful de la hotel, mai bine lași acasă bijuteriile valoroase", mai spune invitata emisiunii de la Kanal D.

Alte lucruri pe care nu trebuie să le iei cu tine: cărți voluminoase, scutece pentru copii, prosoape grele, hărțile printate, gadget-uri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si