Ray Stevenson a murit cu doar câteva zile înainte de a împlini vârsta de 59 de ani, fiind născut pe data de 25 mai 1964.

Citește și: VIDEO. A murit omul cu cel mai mare nas din lume

Actorul britanic care a apărut în filmele „RRR” și „Thor”, a murit duminică, 21 mai, a confirmat publicista Nicki Fioravante pentru CNN.

Nu au fost disponibile imediat informații suplimentare despre cauza morții lui Stevenson.

Ray Stevenson, o carieră remarcabilă

Ray Stevenson urma să apară în „Ahsoka” în rolul Baylan Skoll, în luna august, și a participat luna trecută la evenimentul Star Wars Celebration 2023.

Citește și: Actorul principal din "Singur Acasă 3", de nerecunoscut după ce a renunțat la filme și face muncă de birou

Ray Stevenson a vorbit la eveniment despre entuziasmul lui de a face parte din proiect, spunând că „să mânuiești sabia luminosă este cel mai bun sentiment din lume”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

„Ahsoka” este al treilea serial TV legat de Războiul Stelelor în care a jucat Stevenson, care a exprimat anterior rolul lui Gar Saxon în „Star Wars: Rebels” din 2016 și în două episoade din „Star Wars: Clone Wars” în 2020.

Cu numele său adevărat George Raymond Stevenson, actorul irlandez i-a interpretat pe Dagonet în filmul Regele Arthur (2004) și pe Titus Pullo în serialul de televiziune BBC/HBO Roma (2005–2007).

De asemenea, Ray Stevenson a interpretat două personaje Marvel Comics: pe Frank Castle/ The Punisher în Punisher: War Zone (2008) și în The Super Hero Squad Show, și pe Volstagg în Marvel Cinematic Universe (2011–2017).

Printre alte filme ale sale se numără Kill the Irishman (2011), unde l-a interpretat pe mafiotul Danny Greene, Cei trei mușchetari (2011) și RRR (2022), unde l-a portretizat pe răufăcătorul guvernator Scott.

Printre rolurile sale de televiziune se numără mafiotul ucrainean Isaak Sirko în cel de-al șaptelea sezon al lui Dexter, Blackbeard în al treilea și al patrulea sezon din Black Sails și dând vocea lui Gar Saxon în Star Wars Rebels și Star Wars: The Clone Wars. 

Stevenson a continuat să joace în filme cu încasări mari de-a lungul anilor 2010, cum ar fi comedia de acțiune „The Other Guys”, alături de Will Ferrell și Mark Wahlberg în 2010, Adaptarea lui Anderson din 2011 după „The Three Musketeers”, „Divergent” și „The Book of Eli”.

De-a lungul timpului, Stevenson a continuat să joace în diverse producții TV, inclusiv „The Walking Dead” și „At Home with Braithwaites”, înainte de a juca în filme precum „Outpost” în 2008 și „Cirque du Freak: The Vampire's Assistant” în 2009.

Ray Stevenson urma să apară în „Ahsoka”

Ray Stevenson urma să apară în „Ahsoka” în august

[Sursa foto: Twitter]

Ray Stevenson, rol magistral în RRR

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si