”Polițiștii au avut nevoie de 2 săptămâni ca să-i identifice pe agresorii implicați în bătaia generală din Vama Veche. Deși martorii au filmat scenele de groază, iar scandalul a fost surprins inclusiv de camerele de supraveghere, abia acum suspecții au ajuns în arest. Printre ei se numără și un tânăr de numai 15 ani. Vă avertizez urmează imagini ce pot avea un puternic impact emoțional”, a transmis Radu Andrei Tudor.

Câți tineri au fost prinși de polițiști?

Imaginile au fost surprinse în minivacanța de 1 mai în stațiunea Vama Veche. În altercație sunt implicați mai mulți tineri care au petrecut ore bune într-un bar. Bătaia generală se desfășoară printre tinerii care se plimbă prin stațiune. Camerele de supraveghere și imaginile filmate de martori arată amploarea scandalului și mai scot ceva în evidență, niciun polițist nu patrula în zonă, deși în acea perioadă stațiunea era plină de turiști.

”De băut 100% s-a băut prea mult. Adică putem să vedem și pe plajă câte pet-uri sunt”, povestește un tânăr.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Cum ar fi reușit fiii vrăjitoarei Sidonia să obțină arestul la domiciliu? Complotul ar avea legături și cu soția bărbatului ucis

După aproape 2 săptămâni, 8 tineri cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani au ajuns în arest preventiv. Cu toții sunt din județul Dâmbovița și veniseră la mare să se distreze. Procurorii au identificat până acum 6 victime, dar sunt și alte persoane vătămate care n-au vrut să depună plângere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si