Noi informații ar fi apărut în cazul crimei din județul Dâmbovița, care a dat fiori unei întregi țări! Cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, acuzați de moartea unui bărbat, au fost plasați în arest la domiciliu, informează Realitatea.

Cum au reușit indivizii să obțină această decizie?

Presupușii vinovați ar fi dat bani grei unui martor cheie pentru a depune mărturie mincinoasă în favoarea lor, așadar i-ar fi înduplecat pe judecători să ia această decizie.

Martorul ar fi chiar a soției bărbatului ucis în fața restaurantului, mai scrie sursa citată mai sus. Așadar, femeia ar fi spus că întregul scandal ar fi pornit din cauza lui Sorin Anghel. 

Suma pentru care ar fi acceptat să spună minciunile ar fi, conform surselor, 2 milioane de euro.

„Admite contestațiile formulate de inculpații Marin Laurențiu, Marin Louis-Justin, și Marin George-Armando, împotriva încheierii din data de 30 aprilie 2024 pronunțată de judecătorul de drepturi si libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița și în consecință; Desființează in parte încheierea contestată, și înlocuiește măsura arestării preventive luata fata de inculpații Marin Laurențiu,, Marin Louis Justin si Marin George Armando cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 29 zile începând de la 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv ”, este soluția definitivă pronunțata luni de magistrații Curții de Apel Ploiești.

Mită fii Sidonia arest domiciliu

Imagine cu unul dintre presupușii vinovați.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Cum s-ar fi petrecut, de fapt, odioasa crimă din Parcul Crângași? Detalii cutremurătoare aduse la suprafață de anchetatori

Cu toate astea, frații Marin au interdicţia de a lua legătura, direct sau indirect cu martorii din dosarul în care sunt cercetaţi.

Declarațiile unuia dintre suspecți, imediat după eliberare

Luis Fabian, unul dintre autorii crimei de la Padina, a transmis un mesaj revoltător pe TikTok, imediat după ce a fost eliberat.

„În zilele noastre, mai sunt prieteni care te văd că ești puțin mai nervos și spun: «Sunt după tine oricând, la orice oră, facem și dregem». Afirmații false! Dacă faci o belea și te iei cu unul pe stradă, îți zic: «Frățiorul meu, lasă de la tine, îți pui mintea cu ăla?» A, deci trebuie să înghit eu, că sunt eu mai dulce, și ăla, în prostia lui, se duce și spune: «Ia uite ce i-am făcut lui ăla»”, a spus Luis Fabian, într-un mesaj video postat pe TikTok, conform Gândul.

Mită fii Sidonia arest domiciliu

Imagine din seara crimei de la Padina.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în bătaie cu niște pari

Cei 3 sunt suspectați că în noaptea de 10 spre 11 februarie au ucis un bărbat, într-un hotel din Padina, județul Dâmbovița, în timpul unei petreceri. Chiar tinerii s-ar fi luat de soția lui Sorin Anghel, după care l-au înjunghiat cu o macetă.

Ei se aflau în arest preventiv din data de 12 februarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si