VIDEO| Alex Bodi, carantinat cu forța

Afaceristul Alex Bodi, soțul Biancăi Dragășanu, a fost băgat cu forța în carantină instituționalizată după ce polițiștii bucureșteni l-au prins cu peste 100 de km la oră prin Capitală când el ar fi trebuit să stea în autoizolare.

R.B., miercuri 24 iunie 2020 , 19:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În urmă cu o săptămână și ceva s-a întors din Marea Britanie, țară care nu e nici acum pe lista verde. În replică, soția lui spune că e sănătos tun și tot scandalul ar fi o... încurcătură. Alex Bodi conducea bolidul pe șoseaua Pipera din Capitală când a fost oprit de polițiști. Era puțin trecut de miezul nopții, iar bărbatul avea o viteză amețitoare de 104 km la oră cu toate că restricțiile l-ar fi limitat să circule pe acolo cu doar 50 de km la oră.

Citeste si: Adio măsuri de relaxare? Ce se va întâmpla de la 1 iulie

O dată oprit și legitimat, agenții au constatat că omul de afaceri nu încălcase doar regulile de circulație. El nici măcar nu ar fi trebuit să iasă din casă și să urce la volan. Ar fi trebuit să stea în autoizolare la domiciliu, potrivit anchetatorilor, care l-au escortat până la un centru de carantină instituționalizată sub pază - din incinta unui hotel de lângă Casa Presei Libere.

”Pe noi ne-a oprit poliţia rutieră. El trebuia să meargă la doctor, pentru că a fost operat în urmă cu 2 săptămâni şi trebuia să meargă la un control. Restul se rezolvă pentru că avem un avocat foarte bun”, spune Bianca.

Citeste si: Restricţiile de circulaţie de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate joi

Alex Bodi trebuia să stea în autoizolare de pe 13 iunie până pe 26, după ce a călătorit în Marea Britanie, la Londra. Presa mondenă scrie că afaceristul plecase acolo pentru o escapadă cu Daria Radionova, o rusoaică focoasă cu care ar fi avut o aventură. Între timp, s-ar fi împăcat cu soția lui, Bianca Drăgușanu, și a decis să se întoarcă la ea. Cei doi s-au reîntâlnit chiar într-un club din Mamaia, plin de lume, semn că afaceristul nu a respectat izolarea de la bun început.

”Este cel mai sănătos om pe care eu îl cunosc. Cel mai puternic și cel mai sănătos. Nu înțeleg de unde până unde aberațiile astea. Potoliți-vă, că nu există! Nu ai văzut că dacă dai un strănut azi ești virusat?Nu, nu există așa ceva! Şi-a făcut sute de teste, de când au apărut aceste teste, care arată ca testele de sarcină, ne facem încontinuu teste. Toate au ieşit foarte bine”, mai spune Bianca.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, declarații exclusive despre următoarea nuntă cu Alex Bodi: „Va ști toată planeta!”

Marea Britanie nu se află nici acum pe lista verde a țărilor în care românii pot pleca fără să stea în autoizolare la întoarcere și asta pentru că în regatul unit sunt mai mult de cinci cazuri de infecție la milionul de locuitori. Așadar, toți cei care vin de acolo trebuie să stea 14 zile în autoizolare.

Cei care nu respectă asta sunt carantinați cu forța în centre unde trebuie să stea 14 zile și să plătească toate cheltuielile.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si