VIDEO- Băgat în spital de subofițerul din poliție

E cutremur în poliția din Bihor după ce un agent prea furios și posibil băut - după cum povestesc martorii - l-a atacat pe un tânăr într-o spălătorie auto din Beiuș. La răfuiala sângeroasă a sărit fără să clipească și nașul polițistului, care, cu o lovitură de pumn a proiectat victima cu capul de beton. Mama tânărului snopit în bătaie spune că agresorii ar fi invidioși pe familia lor că e una înstărită.

Author: Andreea Bolocan sâmbătă 18 septembrie 2021 , 20:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din spălătorie se observă că agentul de la Poliția Rutieră din Beiuș- cel în tricou albastru- împreună cu încă un bărbat- care-i este naș de

cununie- se apropie de masa la care erau mai mulți tineri printre care și victima- un tânăr de 21 de ani. După o discuție aprinsă- polițistul se enervează cumplit și- fulgerător- răstoarnă masa peste ei.

Agentul de poliție a lovit cu pumnul

Urmează apoi o răfuială în toată regula în care agentul lovește cu pumnul. Nici rivalul nu e stană de piatră- ci dă și el. Ceilalți reușesc la un moment dat să oprească violențele- dar nu pentru multă vreme- căci intră-n scenă „nașul”- ca o bestie.

Nimeni nu l-a mai putut potoli.

Iar în momentul în care tânărul de 21 de ani sună la 112- se trezește cu un pumn direct în față și se prăbușește lovindu-se cu capul de beton.

Citeste si: VIDEO- ”Mortul viu” din Craiova a murit cu adevărat

E momentul în care polițistul pare speriat. În îndepărtează pe nașul său de victimă și încearcă să facă ceva să-l ajute pe tânărul grav rănit- la fel ca toți ceilalți. Acesta din urmă a ajuns la un spital din Beiuș- dar a fost transferat apoi la Oradea- pentru investigații amănunțite.

„Fiul meu e în recuperare..... uită!”. „Mi-aș dori și nădăjduiesc în Dumnezeu să se facă dreptate!”, a declarat Lidia Iștoc, mama victimei.

Mama tânărului bătut cu sălbăticie spune că între fiul ei și polițist ar exista un conflict mai vechi- iar mărul discordiei ar fi... invidia!

Citeste si: VIDEO- Scene sălbatice în Gorj. Polițiști atacați cu barda

”O să ajungem până la situația în care să-ți dea în cap cineva!”

„Adică vedem cu ochiul liber că ne invidiază dar nu m-am gândit că o să ajungem până la situația în care să-ți dea în cap cinev a!”. „Nu avem conflicte, nu avem dușmani zicem noi!”, a mai declarat mama victimei.

Inspectoratul Județean de Poliției transmite că superiorii polițistului s-au sesizat din oficiu și l-au amendat cu două mii de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În plus- este cercetat disciplinar. A fost deschis și un dosar penal- dar momentan nu este pus nimeni oficial sub acuzare!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si