Imagini socante au fost filmate pe un camp din apropiere de orasul Bacau. Un barbat a lovit intentionat cu masina un tanar cioban. Cei doi aveau o cearta mai veche. Din fericire, victima a scapat cu viată. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Imaginile au fost surprinse pe un camp la iesire din Bacau. Doi proprietari care au stane de oi in zona se cearta de mai multi ani.

Ieri scandalul a degenerat. Unul dintre ciobani l-ar amenintat pe celalalt ca il va calca cu masina. A venit pe camp cu un autoturism si a inceput sa-l urmareasca.

Citeste si: VIDEO| Un sofer de TIR a semanat groaza in Capitala. Imagini socante

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tanarul a incercat sa se fereasca din calea masinii, insa soferul a apasat pedala de acceleratie.
Scenele acestea s-au derulat sub ochii sotiei ciobanului transformat in victima.

Citeste si: Cine sunt victimele accidentului devastator din Buzău? Două femei și doi bărbați au murit până acum!

Atacatorul fuge apoi fara urma de regrete. Aceste imagini au ajuns si pe masa politistilor.

Catalina Cretu, purtator de cuvant IPJ Bacau: „In urma cercetarilor barbatul de 37 de ani a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 de ore si ulterior prezentat parchetului de pe langa Tribunalul Bacau care a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile. 0.29

Barbatul lovit a scapat cu viata dar a trebuit sa fie invstigat de medici pentru ca avea mai multe fracturi la nivelul bratelor si picioarelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si