VIDEO | Caz incredibil: O fetiță de 10 ani a fost pălmuită de către o adolescentă. Totul a fost filmat

Scenele șocante în care o fetiță de numai 10 ani este bătută de o adolescentă, au fost filmate într-un cartier din Satu Mare. De față erau și alți minori.

Author: Andreea Bolocan luni 28 iunie 2021 , 15:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O fetiță în vârstă de doar 10 ani a devenit o nouă victimă a bullyingului din România.

Fetița din Satu Mare a fost pălmuită de o adolescentă în faţa altor copii, fără ca cineva să intervină. Ceilalți minori, martori la agresiune, s-au amuzat și au filmat momentul dramatic. Incidentul a avut loc în Cartierul Carpați II din municipiul Satu Mare.

Copilă agresată de către o adolescentă de 14 ani

În imaginile filmate de către un copil, apare micuța lovită cu palma peste față de către o adolescentă în vârstă de 14 an i. Se pare că un băiat este cel care filmează fără pic de milă și nepăsându-i de durerea suferită de copilă, acesta râde și se arată foarte atras de tragica scenă.

Mai mult, și ceilalți martori se amuză.

Citeste si: Snopit cu bătaia în stradă

„Wow! Cum îl cheamă sau o cheamă? Direct în gură. Sper că am filmat, sper că nu am dat pe lângă!”

Cinci fete s-au luat la bătaie extrem de violent

Acesta nu este un episod singular deoarece incidentul din Satu Mare vine la doar câteva zile după ce cinci fete s-au luat la bătaie în orașul Târgu Frumos, sub privirile trecătorilor. Niciunul dintre ei nu a intervenit să aplaneze conflictul violent. 

Adolescentele cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani s-au bătut extrem, de violent cu pumnii și picioarele, în timp ce alți tineri filmau. Conflictul dintre fete ar fi avut loc în luna mai, din cauza unei postări pe Facebook.

Din păcate, fenomenul de bullying pare să fi luat amploare după revenirea fizică a elevilor la școală. Potrivit statisticilor Asociației Salvați Copiii, un elev din patru este victima acestui fenomen, iar autoritățile din România ar trebui să intervină cu soluții pentru a preveni acest fenomen.

Citeste si: Bătaie cu cuțite și bâte în plină stradă

Ce înseamnă fenomenul de bullying

Bullying-ul este o acțiune care produce injurii celorlalți efectuată în mod repetat, care se poate manifesta fizic, prin agresivitate fizică sau psihologic, prin producerea unor daune emoționale. Instrumentele acestui fenomen sunt cuvintele, acțiunile sau excluderea socială. Fenomenul de bullying poate fi inițiat de o persoană sau de un grup de persoane, implicând un raport de putere inegal, deoarece victima, în cazul acestui fenomen nu dispune de resurse (fizice, psihologice, sociale) pentru a se apăra.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si