„Sorina să aleagă” „Uniți pentru Sorina” și „Sorina, te iubim”, au scandat manifestanții înainte de a porni într-un marș prin oraș.

Ei și-au cotinuat protestul început în jurul orei 15.00, cu un mesaj pentru locuitorii din Drobeta Turnu Severin: „Ieșiți din casă/ Dacă vă pasă”.

Citeste si: Dăncilă: Este important să luăm toate măsurile astfel încât să o ajutăm pe Sorina

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Procurorul general al României, Bogdan Licu, a declarat, luni dimineaţă, că nu tolerează abuzuri şi nu va acoperi greşeli, fiind deschis un dosar penal in rem în cadrul căruia vor fi verificate toate aspectele legate de preluarea de la asistentul maternal din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, a fetiţei de 8 ani.

Licu afirmă că minora nu trebuie să părăsească teritoriul ţării până când nu vor exista garanţii depline că aceasta se va face în condiţii de siguranţă fizică şi psihică.

Și ministrul Justiției, Ana Birchall a avut o reacție în acest caz. ”Eu regret şi mi-am şi cerut scuze pentru că am asistat la aşa ceva. Nu este permis, nu voi tolera niciodată un asemenea abuz. Am vorbit atunci cu procurorul general interimar care înţeleg ca şi a confirmat acum că oficial încă de vineri s-a înregistrat un dosar penal in rem, este o anchetă în curs şi permiteţi-mi să nu pot să comenteze rezultatele până nu avem rezultatele.

Dar, din punctul meu de vedere, asemenea gesturi, asemenea situaţii nu mi-aş dori să mai văd niciodată în România”, a spus, luni, Ana Birchall.

Citeste si: Procuroarea care a târât-o pe jos pe fetiţa de 8 ani învârte banii cu lopata! Maria Piţurcă are 65.000 de euro în 13 conturi bancare şi un salariu de peste 12.000 de lei pe lună!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si