Luna mai se anunță a fi fierbinte în materie de filme. Printre cele mai așteptate se numără Planeta maimuțelor, Garfield și Prietenii imaginari. Sunt producții ce promit să vă țină atenți și nu doar cu vedetele din rolurile principale, a transmis Simona Pătruleasa.

Cele mai așteptate filme ale lunii mai

Acțiunea filmului are loc la câteva sute de ani după domnia regelui Caesar, când maimuțele sunt speciile dominante, iar oamenii au ajuns să trăiască în umbră.

Când noul rege, un tiran, vrea să înrobească alte clanuri, maimuța Noa pornește într-o călătorie pentru a-și regăși libertatea alături de o femeie misterioasă.

Citește și: VIDEO- Anuța Motofelea, o femeie împlinită. Artista a vorbit în exclusivitate despre viața de familie și experiențele prin care a trecut

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Nici cei mici nu sunt uitați în luna mai. Garfield e cea mai așteptată producție animată, și apare pe 17 mai.

Nume sonore vor face parte din distribuție, Chris Pratt dând voce personajului principal, iar Samuel L. Jackson va fi vocea tatălui înstrăinat al lui Garfield.

Iar sfârșitul lunii e rezervat producției IF-prieteni imaginari, în care Ryan Reynolds face echipa cu tânăra Bea. Față a căpătat abilitatea de a vorbi cu prietenii imaginari ai oamenilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si